22 m lithiumdrevet bomlift

Reference: 1016-022

Fra: 4.829,00 kr./ dag

Lejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.
Vær opmærksom på, at der pålægges en merpris af
  • 169 kr. for klargøring af udstyret

Beskrivelse

Beskrivelse

Vores 22 meter lithiumdrevne bomlift er værktøjet, der skal få dig til at nå nye højder og udføre arbejde sikkert og effektivt. Denne el-bomlift er designet til at levere fejlfri præstation og levere alsidighed i din arbejdsproces.
Derfor kan vores bomlift gøre en stor forskel for dig:

Fremragende arbejdshøjde
Vores eldrevne bomlift har en arbejdshøjde på svimlende 22 meter, der giver dig adgang til steder, der tidligere var utilgængelige. Dette er ideelt til opgaver som bygningsvedligeholdelse, træbeskæring og konstruktion, hvor præcision og højde er afgørende. Derudover kan den batteridrevne bomlift strække sig helt op til 16,6 meter på det horisontale led, hvilket lader dig arbejde i dybder og med vinkler, der tidligere var utilgængelige.

Formidabel platformskapacitet
Udover en arbejdshøjde på 22 meter, har denne el-bomlift en robust styrke. Den kan bære helt op til 450 kg i platformen. Det betyder, at der kan være op mod 3 personer samt udstyr på samme tid. Alternativt, hvis der kun er én person på platformen, så har liften plads og styrke til at blive fyldt helt op. Dette giver dig nogle helt nye muligheder og fleksibilitet.

Sikkerhedsfunktioner
Sikkerheden er vores prioritet, og vores bomlift er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, der beskytter dig og materialer. Dette inkluderer nødstop, stabilitetssystemer og meget mere. Du kan dermed udføre projekter med en tårnhøj sikkerhed.

Brugervenlig betjening
Bomliften har et intuitivt kontrolpanel, der gør den nem at betjene. Dette reducerer risikoen for fejl og optimerer din arbejdseffektivitet. Det har aldrig været nemmere at styre en bomlift, som det er nu. Det skyldes, at producenten altid har dig i fokus, som det første.

Emissionsfri drift
Vores 22 meter bomlift er drevet af et stort lithium batteri. Det betyder, at bomliften har en emissionsfri drift, og dermed skåner den både dig, dine kollegaer og resten af arbejdsmiljøet for skadelige udstødningsgasser. Dermed kan du med god samvittighed anvende vores bomlift til at gennemføre store projekter.

 

Specifikationer

Specifikationer

Teknisk
Drivmiddel

Lithiumbatteri

Arbejdshøjde

22

m
Rækkevidde

16,6

m
Drejeradius

1,9-3,9

m
Stigning

45

%
Kurvelast

450

kg
Drivlinje

Firehjulstræk

Model

LGMG TJ20JE

Transport
Længde 10,20 m
Bredde 2,50 m
Højde 2,77 m
Vægt 12000 kg

Datablad

Datablad