24 m bomlift

Reference: 1016-024

4.999,00 kr./ dag

Lejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.
Vælg levering eller afhentning * Se vores leveringspriser
Leveringsadresse *
Leveringsbemærkning *
Vælg afdeling til afhentning *
Vælg ønsket varighed af leje * Få rabat ved længere tids leje
Ét døgns leje starter kl. 07:00 og varer til næste dag kl. 07:00

Beskrivelse

Beskrivelse

Mangler du en pålidelig lift, der kan gøre underværker for dig? Vores bomlift er den ideelle bomlift, når det handler om projekter i forskellige højder. Her får du en alsidig bomlift, som kombinerer en tårnhøj løftekapacitet med en enestående løftehøjde, der yderligere toppes af en fremragende manøvredygtighed. Dette gør den meget fleksibel og brugbar til et væld af opgaver. Derfor kan vores bomlift kan gøre en forskel i din arbejdsdag:

Tårnhøj platformskapacitet
Bomliften har en solid kapacitet på helt op til 450 kg, der giver dig mulighed for at håndtere materialer og udstyr med lethed. Dette er afgørende for opgaver, der kræver både præcision og styrke. Denne løftekapacitet giver dig mulighed for at fylde platformen med mere gods end nogensinde før eller at være op mod 3 personer på platformen, med mindre mængder gods.

Løftehøjde, der tager projektet til helt nye højder
Denne bomlift har en enestående løftehøjde på hele 24 meter, samtidig med at den har en horisontal rækkevidde på hele 16,6 meter. Disse tal åbner op for nogle helt nye muligheder og vinkler at arbejde ud fra, som du hidtil ikke har kunnet. Derfor er denne bomlift bare unik.

Sikkerhed frem for alt
Sikkerheden er altid en prioritet for os og vores leverandører. Derfor er vores bomlift udstyret med de nyeste sikkerhedsfunktioner, der overholder alle strenge sikkerhedsstandarder. Dette inkluderer nødstop, stabilitetssystemer og nødvendigt sikkerhedsudstyr, der altid giver dig den bedste beskyttelse.

Emissionsfri drift
Vores 24 meter bomlift er drevet af et lithium batteri. Det betyder, at bomliften har en emissionsfri drift, og dermed skåner den både dig, dine kollegaer og resten af arbejdsmiljøet for skadelige udstødningsgasser. Dermed kan du med god samvittighed anvende vores bomlift til at gennemføre store projekter.

 

Specifikationer

Specifikationer

Teknisk
Arbejdshøjde

24

m
Platformslast

300-450

kg
Drejeradius

1,9-3,9

m
Rækkevidde

16,6

m
Platformsstørrelse

244 x 90

cm
Model

LGMG T22JE

Transport
Længde 11,00 m
Bredde 2,50 m
Højde 2,88 m
Vægt 12300 kg

Datablad

Datablad