26 t gravemaskine med rotortilt

Reference: 1055-087

7.819,00 kr./ dag

Lejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.
Vær opmærksom på, at der pålægges en merpris af
  • 169 kr. for klargøring af udstyret

Beskrivelse

Beskrivelse

Topmoderne 26 tons gravemaskine, der fusionerer råstyrke og præcision til fordel for maksimal ydeevne på byggepladsen. Her får du en gravemaskine, der næsten ingen grænser har.

En astronomisk ydevne  
Denne arbejdshest er udstyret med en kraftfuld motor, kombineret med et højteknologisk hydraulisk system. Dette fodrer maskinen med en enestående kapacitet til at håndtere de helt store graveopgaver, som mindre gravere ikke kan. Den kan nemt, hurtigt og effektivt flytte jord, sten og øvrige materialer med en vægt på op mod 26 tons.

Præcision og fleksibilitet taget til nye højder
Denne gravemaskine er designet med en tårnhøj nøjagtighed. Med innovativ teknologi og en høj kontrol kan du udføre selv de mest krævende opgaver med en afgørende præcision, samtidig med at du reducerer spild. Derudover er den alsidig og kan tackle forskellige terrænforhold. Den er i stand til at arbejde effektivt og problemfrit på ethvert terræn.

Din komfort er altid vigtig
Fabrikanten har som altid prioriteret din komfort øverst. Maskinen er designet med en stor og ergonomisk førerkabine, som mindsker træthed og øger produktiviteten. Kontrolpanelet gør betjeningen problemfri.

Miljøvenlig graver
Med det implementerede Case Intelligent Hydraullic System er denne 26 tons graver den mest miljøvenlige, producenten nogensinde har udviklet, samtidig med at det er den kraftigste gravemaskine til dato. Helt unikt ved denne maskine er, at den har 3 forskellige arbejdsprogrammer installeret – et automatisk, heavy duty og speed priority program, som du vælger, alt efter hvilken opgave du skal løse. Dermed minimeres emssionen væsentligt.

Specifikationer

Specifikationer

Teknisk
Type

Gravemaskine

Drivmiddel

Diesel

Tankkapacitet

320

l
Gravedybde

6,12

m
Gravelængde

9,37

m
Gravehøjde

7,63

m
Brydekraft

123-154

kN
Undervogn

Bælter

Båndbredde

0,80

m
Model

CASE CX245D SR

Transport
Længde 8,92 m
Bredde 3,19 m
Højde 3,18 m
Vægt 25800 kg

Udstyr

Stor kamerapakke