28 m lithiumdrevet bomlift

Reference: 1016-0281

6.799,00 kr./ dag

Lejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.
Vælg levering eller afhentning * Se vores leveringspriser
Leveringsadresse *
Leveringsbemærkning *
Vælg afdeling til afhentning *
Vælg ønsket varighed af leje * Få rabat ved længere tids leje
Ét døgns leje starter kl. 07:00 og varer til næste dag kl. 07:00

Beskrivelse

Beskrivelse

Ovenstående maskine er en alsidig lithium-drevet bomlift, der er skabt til at udføre et væld af opgaver i helt op til 28 meters højde. Her er der tale om en el-bomlift, som er særligt fleksibel og robust. Derfor kan vores bomlift gøre en afgørende forskel i din arbejdsdag:

Tårnhøj platformskapacitet
Den lithiumdrevne bomlift har en solid kapacitet på helt op til 450 kg, der giver dig mulighed for at håndtere materialer og udstyr med lethed. Dette er afgørende for opgaver, der kræver både præcision og styrke. Denne løftekapacitet giver dig mulighed for at fylde platformen med mere gods end nogensinde før eller at være op mod 3 personer på platformen, med mindre mængder gods.

Løftehøjde, der tager projektet til helt nye højder
Denne el bomlift har en enestående løftehøjde på hele 28 meter, samtidig med at den har en horisontal rækkevidde på hele 21,6 meter. Disse tal åbner op for nogle helt nye muligheder og vinkler at arbejde ud fra, som du hidtil ikke har kunnet. Derfor er denne bomlift bare unik.

Sikkerhed frem for alt
Sikkerheden er altid en prioritet for os og vores leverandører. Derfor er vores eldrevne bomlift udstyret med de nyeste sikkerhedsfunktioner, der overholder alle strenge sikkerhedsstandarder. Dette inkluderer nødstop, stabilitetssystemer og nødvendigt sikkerhedsudstyr, der altid giver dig den bedste beskyttelse.

Emissionsfri drift
Vores 28 meter bomlift er drevet af et innovativt lithiumbatteri. Det betyder, at bomliften har en emissionsfri drift, og dermed skåner den både dig, dine kollegaer og resten af arbejdsmiljøet for skadelige udstødningsgasser. Dermed kan du med god samvittighed anvende vores bomlift til at gennemføre store projekter.

Specifikationer

Specifikationer

Teknisk
Arbejdshøjde

28

m
Platformslast

300-450

kg
Drejeradius

2-4,10

m
Rækkevidde

21,5

m
Platformsstørrelse

244 x 90

cm
Model

LGMG T26JE

Drivmiddel

Lithiumbatteri

Transport
Længde 11,00 m
Bredde 2,50 m
Højde 3,00 m
Vægt 18200 kg

Datablad

Datablad