3000 kg maskintransporter

Reference: 1040-868

879,00 kr./ dag

Lejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.
Vælg levering eller afhentning * Se vores leveringspriser
Leveringsadresse *
Leveringsbemærkning *
Vælg afdeling til afhentning *
Vælg ønsket varighed af leje * Få rabat ved længere tids leje
Ét døgns leje starter kl. 07:00 og varer til næste dag kl. 07:00

Beskrivelse

Beskrivelse

Denne maskintransporter er en specialdesignet enhed, der bruges til sikker og effektiv transport af tunge maskiner eller udstyr. Dens centrale træk og anvendelser inkluderer:

Lastekapacitet og Styrke: Maskintransporteren er konstrueret til at håndtere en vægtkapacitet på 2315 kg, hvilket gør den velegnet til transport af tunge maskiner, udstyr eller laster på op til dette vægtinterval. Den er designet med stærke materialer og en robust struktur for at sikre pålidelig ydeevne.

Manøvredygtighed og Fleksibilitet: Transporteren er udstyret med hjul og et design til let manøvrering og fleksibilitet. Dette gør det muligt at navigere i trange områder eller udføre præcise positioneringer, hvilket er vigtigt ved håndtering af tunge maskiner.

Sikring og Stabilitet: Sikkerhed er en prioritet, og maskintransportøren er udstyret med funktioner som bremser, låse eller sikringsanordninger for at sikre stabil transport under læsning og aflæsning. Dette reducerer risikoen for uheld og skader på lasten.

Vi anbefaler især maskintransporteren inden for industriel logistik, byggeri og materialehåndtering, idet den letter pålidelig transport af tungt udstyr og bidrager til effektiviteten i arbejdsprocesserne.

 

Specifikationer

Specifikationer

Teknisk
Type

Maskintransporter

Last

2315

kg
Ladbredde

150

cm
Ladlængde

294

cm
Ramper

Rampe

Transport
Vægt 685 kg