650 kg glasløftevogn løftehøjde 5,8 m

Reference: 1040-9841

3.699,00 kr./ dag

Lejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.
Vær opmærksom på, at der pålægges en merpris af
  • 69 kr. for klargøring af udstyret
Vælg levering eller afhentning * Se vores leveringspriser
Leveringsadresse *
Leveringsbemærkning *
Vælg afdeling til afhentning *
Vælg ønsket varighed af leje * Få rabat ved længere tids leje
Ét døgns leje starter kl. 07:00 og varer til næste dag kl. 07:00

Beskrivelse

Beskrivelse

Banebrydende innovation og teknologi – Smart Group SG-650 er en kraftfuld og pålidelig eldrevet glaslift, der er skræddersyet til at håndtere nogle af de mest krævende opgaver i glasindustrien, hvad end det er udendørs eller indendørs. Med Smart Group SG-650 kan du udføre vindueskonstruktion og montagekonstruktion.

Denne imponerende glasløftevogn giver dig mulighed for at arbejde i en højde på op til 5,8 meter. Det betyder, at det for første gang er muligt at montere vinduer i første sals højde, mens du står på jorden. SG-650 er udstyret med avancerede teknologiske funktioner, herunder en brugervenlig kontrolenhed, der giver præcis positionering og nem betjening.

Med sin robuste konstruktion og høje kapacitet kan SG-650 bære glas med en vægt på op til 650 kg. Dermed er det glasløftevogn, der kan udføre de fleste og tungeste opgaver.

Hos Nordjysk Lift er sikkerhed vores højeste prioritet, og derfor bestræber vi os altid på at forhandle løsninger, der sikrer den absolut bedste sikkerhed. SG-650 er udstyret med state-of-the-art sikkerhedsfunktioner, herunder nødstopsystemer og sikkerhedsbøjler. Denne unikke glasrobot er CE-mærket og overholder alle gældende standarder, hvilket giver dig fuld tryghed under arbejdet.

 

Specifikationer

Specifikationer

Teknisk
Løftekapacitet

650

kg
Løftehøjde

5,8

m
Overflader

Glas

Model

SmartGroup SG650

Transport
Længde 2,07 m
Bredde 0,89 m
Højde 1,52 m
Vægt 1175 kg