7000 kg dieseltruck

Reference: 1026-070

3.299,00 kr./ dag

Lejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.
Vælg levering eller afhentning * Se vores leveringspriser
Leveringsadresse *
Leveringsbemærkning *
Vælg afdeling til afhentning *
Vælg ønsket varighed af leje * Få rabat ved længere tids leje
Ét døgns leje starter kl. 07:00 og varer til næste dag kl. 07:00

Beskrivelse

Beskrivelse

Vores 7000 kg dieseltruck er designet til at imødekomme de mest krævende løftebehov i industrielle miljøer. Med en imponerende løftekapacitet på 7000 kg og innovative funktioner er denne truck en pålidelig og kraftfuld partner.

Robust konstruktion for langvarig driftssikkerhed

Denne dieseltruck er bygget med fokus på holdbarhed og pålidelighed. Den robuste konstruktion sikrer ikke kun styrken til at håndtere tunge laster, men også langvarig driftssikkerhed i selv de mest udfordrende arbejdsmiljøer.

Svimlende løftehøjde

Denne fantastiske diesetruck har ikke kun råstyrke og robusthed, der sikrer dig en tårnhøj effektivitet. Den har også en formidabel løftehøjde på hele 4,8 meter, hvilket øger dens fleksibilitet og åbner, for dig, op for mange anvendelsesmuligheder. 4,8 meters løftehøjde kan nemt blive en afgørende faktor, når du mindst venter det. En ting er sikker – 4,8 meters løftehøjde kan altid kun gavne dig og effektiviteten på arbejdet.

Brugervenlig betjening og sikkerhed

Trods sin kraftfulde ydeevne og høje løftehøjde er denne dieseltruck let at betjene takket være brugervenlige kontrolsystemer. Sikkerheden er i højsædet med indbyggede funktioner og innovative teknologier, der beskytter både dig og din last.

Investér i vores 7000 kg dieseltruck for at optimere din materialehåndtering og sikre problemfri drift i selv de mest krævende industrielle miljøer.

 

Specifikationer

Specifikationer

Teknisk
Antal hjul

4

Model

Conmas

Transport
Vægt kg