9 m lysvogn

Reference: 1122-135

Fra: 1.429,00 kr./ dag

Lejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.
Vær opmærksom på, at der pålægges en merpris af
  • 69 kr. for klargøring af udstyret

Beskrivelse

Beskrivelse

En lysvogn kan blive den altafgørende løsning, når det kommer til at belyse områder på byggepladser, festivaler, events eller mulige nødsituationer. Her får du en lysvogn, som sikrer dig belysning på en effektiv og pålidelig måde.

Brugervenlig betjening
Lysvognen er designet med dig i tankerne. Den er udstyret med et kontrolpanel, der gør betjeningen enkel, mens de justerbare belysningsindstillinger giver dig mulighed for at tilpasse lysstyrken alt efter hvilket behov du har. Dermed er det en lysvogn, der giver dig meget fleksibilitet.

Kraftfuld LED-belysning
Med innovativ LED-teknologi leverer denne lysvogn en kraftig belysning, der, med sine 9 meter, strækker sig over store områder og dermed oplyser et stort areal. Denne løsning bruger minimal energi og har en imponerende levetid idet, at den drives af en kraftfuld dieselmotor, der kan arbejde i alle forhold, samtidig med at den også kan drives af strøm. Dermed er det en innovativ kombination af drivkraft.

Kompakt og transportabel
Med sit kompakte design er lysvognen let at transportere rundt og opstille på forskellige lokationer. Dette gør det ideelt til midlertidige arbejdssteder og nødsituationer, hvor belysning er afgørende. Om vinteren, på byggepladsen især, er en lysvogn altafgørende for, at et projekt kan forløbe efter planen. Vinterens mørke kan nemt sætte en stopper for byggeriet, så hvis du har et byggeprojekt, så bør du sikre dig mod mørket, også for sikkerhedens skyld.

Specifikationer

Specifikationer

Teknisk
Drivmiddel

Diesel, El

Tankkapacitet

100

l
Volt

230

V
Lampe

Metalhalogen

Watt

4 x 1000

W
Lumen

100000

Arbejdshøjde

9,3

m
Arbejdsbredde

2,6

m
Arbejdslængde

2,5

m
Model

Himoinsa Apolo Compact

Transport
Længde 2,50 m
Bredde 1,30 m
Højde 2,20 m
Vægt 997 kg

Udstyr

Hydraulisk hævemast