Aalborg - Nordjysk Lift

Aalborg afdeling

Velkommen til Nordjysk Lift i Aalborg

Vi har alt i materiel til faste lave priser, og vi udlejer til både større og mindre byggeprojekter. Vores mere end 100 medarbejdere står klar til at hjælpe dig med, hvad du har brug for samt levering af det bestilte materiel til Aalborg og de omkringliggende byer. Vores landsdækkende bookingsystem og egen vognpark sikrer desuden, at vi kan fastsætte leveringstidspunkt af det bestilte materiel allerede ved første kontakt.

Vores udlejningsmaskiner er af mærket MANITOU - det førende og mest stabile mærke indenfor materialehåndteringsudstyr. For os er MANITOU lig med kvalitet, hvorfor vi også har valgt at være leverandør inden for netop dette mærke. Kontakt vores afdeling i Aalborg allerede i dag og hør om dine muligheder indenfor udlejningsmateriel til din byggeopgave.  

 

Liftudlejning

Hos Nordjysk Lift i Aalborg kan du leje lifte til både de mindre såvel som større opgaver i private sammenhænge samt til de lidt større entrepriseopgaver. Vores liftudlejning omfatter flere forskellige former for lifte, der alle er moderne og driftsikre. Vi har ligeledes et kompetent mandskab med stor erfaring indenfor byggebranchen, der kan hjælpe dig med hvilken lift der egner sig bedst til dit projekt. Vi vil sikre, at vores liftleje fungerer, så hvad enten du lejer en trailerlift, byggelift, saxlift. minikran eller teleskoplæsser, så skal den være anvendelig til lige netop din opgave.

Til de store entrepriseopgaver skal du selvfølge leje en lift, der kan navigere på et større område, og her anbefaler vi en teleskoplæsser, en byggelift eller en saxlift til monteringsarbejde ved en høj bygning. Har du derimod en mindre byggeopgave i dit private hjem anbefaler vi en mindre og og manøvredygtig lift, der ikke fylder så meget. Udenfor kan en trailerlift være god til de høje opgaver, og en minikran eller truck til de lave. Skal du have lavet noget inde kan en mindre saxlift være løsningen. Er du i tvivl om, hvilken lift du skal vælge? Kontakt vores afdeling i Aalborg for rådgivning omkring, hvilken løsning, der egner sig bedst til din opgave.

 

Udlejning af gravemaskiner

Skal du leje en gravemaskine til en større eller mindre graveopgave i Aalborg, så har vi hos Nordjysk Lift udlejning af flere forskellige slags gravemaskiner, herunder entreprenørmaskiner, gummigeder og de populære minigravere, som er ideelle til gravearbejdet på private grunde. Vi tilbyder også udlejning af teleskoplæssere eller andre former for læssemaskiner, der kan hjælpe dig med at løfte det opgravede jord eller sand væk fra byggepladsen.

Vi har gravemaskiner i alle former og størrelser, og alle kan tilpasses med den type skovl, der egner sig til den type opgave som du skal have lavet. Vores minigravere er perfekte til vores private kunder, som typisk kun har brug for en gravemaskine til haven, og vores store entreprenørmaskiner egner sig bedst til større jord- og anlægsopgaver. Samtidig med leje af gravemaskine kan det være en fordel også at leje en læssemaskine, så du kan fragte den større mængde jord eller sand, som du graver op, væk fra byggepladsen. Kontakt vores afdeling i Aalborg for et uforpligtende tilbud på udlejning af grave- og læssemaskiner.

 

Stilladsudlejning

Hos Nordjysk Lift i Aalborg har vi leje af stillads til både større såvel som mindre byggeprojekter, og vi rådgiver dig også gerne i, hvilken stillads løsning, der egner sig bedst til din opgave. Vi råder over et stort udvalg af stilladser, så hvad enten du har behov for at leje et foldestillads, rullestillads, murerstillads, skorstensstillads eller måske et trappetårn, så har vi løsningen. Vores stilladser lever alle op til arbejdstilsynets krav om sikkerhed.

Skal du have lavet en bygge- eller renoveringsopgave i privatboligen vil vi anbefale at du lejer et foldestillads, der er nemt at flytte rundt med - både inde og ude. Til de større entrepriseopgaver skal der selvfølgelig et større stillads til, som fx et murerstillads, der kan tilpasses alt efter højden på bygningen. I forbindelse med din stilladsleje kan vi også inkludere ekstra tilbehør i form af ekstra murerbukke, teltoverdækning eller sikkerhedsnet, hvis det har interesse. Kontakt vores afdeling i Aalborg for et uforpligtende tilbud i dag. Vi hjælper også gerne med rådgivning omkring op- og nedtagning af stilladset.

 

Mandskabsvogne

Hos Nordjysk Lift kan du leje flere former for mandskabsvogne, til brug på byggepladsen, festivalpladsen eller til brug ved ombygning eller renovering af privatboligen. Vi råder over flere forskellige mandskabs- og skurvogne, der kan dække alle dine behov.

Til brug på byggepladsen eller festivalpladsen er det nødvendigt med mandskabsvogne, der har toiletfaciliteter og evt. badefaciliteter. Her kan vi anbefale vores standard skurvogne. Du kan også komme ud for en situation, hvor du også har brug for både køkken- eller endda sovefaciliteter ved fx en ombygning af dit hjem. Her kan vi anbefale vores mandskabsvogne, der kan indrettes efter dine behov. Kontakt vores afdeling i Aalborg i dag og hør om dine muligheder inden for indretning af vores mandskabsvogne. Lejer du en skurvogn hos Nordjysk Lift sørger vi for både levering, opsætning og tilslutning. Du skal kun beslutte, hvor du vil have skurvognen til at stå.

 

 Andet byggeudstyr til udlejning

Hos Nordjysk Lift i Aalborg har vi udlejning af mere end 20.000 produkter til både de større såvel som mindre byggeopgaver. Kontakt Nordjysk Lift afdelingen i Aalborg og hør om dine muligheder for leje af byggeudstyr til din opgave. Du har måske brug for en tromler til at vibrere et større område med jord, sand eller grus i din have, fx ved anlægning af en ny terrasse. Det kan også være, at du har brug for at leje en motorbør eller dumper, hvis du skal have flyttet noget jord, sand eller grus. Vi kan rådgive dig i, hvilket materiel, der egner sig bedst til din opgave, så du får valgt rigtigt - første gang!

Aalborg afdeling

Halkjærvej 11
9200 Aalborg SV

+45 99 245 265

aalborg@nordjysklift.dk

Åbningstider:

Mandag: 06.00 - 16.00
Tirsdag: 06.00 - 16.00
Onsdag: 06.00 - 16.00
Torsdag: 06.00 - 16.00
Fredag: 06.00 - 16.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket