Hvidovre - Nordjysk Lift

Velkommen til Nordjysk Lift i Hvidovre

Hos Nordjysk Lift udlejer vi byggemateriel til større såvel som mindre byggeopgaver. Skal du lave byggearbejde i privaten eller ved større entrepriseopgaver, så har vi mere end 100 medarbejdere til at hjælpe dig med udlejning af forskelligt byggemateriel. Vi både rådgiver dig i hvad du skal bruge, samt levering af hvad du skal bruge. Hos Nordjysk Lift har vi egen vognpark, hvilket gør os fleksible i forhold til at levere materialet hurtigt, så du ikke skal vente på at komme i gang med arbejdet. Vi kan også allerede ved første kontakt give dig et leveringstidspunkt, så du har en tidshorisont for det arbejde du skal have lavet.

 

Vi udlejer maskiner af mærket MANITOU, fordi vi mener at det er det mest stabile mærke indenfor materialehåndteringsudstyr. MANITOU er det førende mærke indenfor byggemateriel og så er det lig med kvalitet, hvorfor vi også har valgt at være leverandør inden for netop dette mærke. Kontakt vores Hvidovre afdeling i dag for et uforpligtende tilbud på vores udlejningsmaskiner.   

 

Liftudlejning

Nordjysk Lift i Hvidovre har alt i lifte til både de mindre private opgaver samt de større entrepriseopgaver. Vores liftudlejning dækker over både trailerlifte, byggelifte, saxlifte, minikraner og teleskoplæssere. Alle maskiner er driftsikre, moderne og kan klare enhver opgave. Vores kompetente og erfarne mandskab har stort kendskab til byggebranchen og kan hjælpe dig med hvilken lift du har brug for til lige præcis din opgave.

Vi anbefaler en trailerlift - alternativt en truck eller minikran - til de mindre byggeopgaver i private sammenhænge, da de er alsidige, er nemme at håndtere og så fylder de ikke så meget på privatadressen, hvor der er begrænset plads. Til de større entrepriseopgaver har man typisk brug for de større og tungere materiel. Her anbefaler vi at leje en teleskoplæsser, byggelift eller saxlift der strækker sig højt, da de kan navigere på et større område. Til alle former for opgaver er det dog bedst at tale med en kompetent sparringspartner inden man beslutter sig for hvilken lift man skal leje. Hos Nordjysk Lift kan vi rådgive dig i, hvilken form for liftleje du skal gå med til lige præcis din opgave. Kontakt vores afdeling i Hvidovre og bliv guidet til den rigtige løsning - og vælg rigtigt første gang.

 

Udlejning af gravemaskiner

Hos Nordjysk Lift i Hvidovre har vi udlejning af gravemaskiner til mindre såvel som større graveopgaver. Vi er leverandør inden for forskellige slags gravemaskiner, herunder de populære minigravere, samt læssemaskiner og teleskoplæssere til når du skal have fragtet den større mængde opgravede jord væk.

Skal du have lavet en mindre graveopgave i privaten eller en større entrepriseopgave, så har vi gravemaskinen til dig. Kontakt os gerne for rådgivning i, hvilken gravemaskine, der bedst kan udføre din opgave. Vi anbefaler den fleksible og håndterbare minigraver til opgaver i privaten, da den nemt kan komme omkring på mindre områder, mens vi til større entrepriseopgaver anbefaler en større entreprenørmaskine, der kan klare mere omfattende jord- og anlægsopgaver. Vores erfarne fagfolk står klar ved telefonen til at hjælpe dig med leje af gravemaskine til netop din opgave.

 

Stilladsudlejning

Skal du have lavet en mindre bygge- eller renoveringsopgave på privaten eller har du brug for et stillads til en større entrepriseopgave, så tilbyder Nordjysk Lift i Hvidovre stilladsudlejning til alle typer opgaver. Vi råder over et stort udvalg af forskellige typer af stillads, så ligegyldigt om du vil leje et foldestillads, et rullestillads, et murerstillads, et skorstensstillads eller måske endda et trappetårn, så har vi det på lager. Alle vores stilladser er godkendt af arbejdstilsynet og lever op til deres krav om sikkerhed.

Til de mindre opgaver i privaten kan vi anbefale et praktisk foldestillads, idet det er nemt at håndtere, hvor der er begrænset med plads. Til de større byggeprojekter derimod har du brug for noget der kan stå fast og ikke skal flyttes rundt med så meget. Derfor vil vi anbefale et murerstillads, der kan bygges op af forskellige moduler. Kontakt os for hjælp til, hvilket stillads, der egner sig bedst til din opgave. Vi giver dig også gerne rådgivning i, hvordan stilladset skal sættes op og tages ned, så du bliver klædt på til opgaven. Kontakt vores afdeling i Hvidovre til et uforpligtende tilbud omkring leje af stillads. I samme omgang kan vi også aftale om du har brug for tilbehør i din stilladsleje. Dette kan være i form af ekstra murerbukke, en teltoverdækning eller måske et sikkerhedsnet.

 

Mandskabsvogne

Mangler du mandskabsvogne til midlertidigt ophold på byggepladsen, festivalpladsen eller som beboelse i privaten? Hos Nordjysk Lift i Hvidovre tilbyder vi leje af forskellige mandskabsvogne. Vores mandskabsvogne er alsidige og flere kan indrettes efter dine behov.

Har du brug for faciliteter til byggepladsen eller festivalpladsen anbefaler vi vores standard skurvogne, som er indrettet med de mest nødvendige mandskabsfaciliteter. Men har du derimod brug for skurvogne til beboelse råder vi over et stort udvalg af modul- og mandskabsvogne, som kan indrettes med de faciliteter som giver mening for det skurvognen skal benyttes til. Skal du leje en skurvogn hos Nordjysk Lift sørger vi for både levering, opsætning og tilslutning, så du kun skal tænke over, hvor du gerne vil have din udlejningsvogn placeret. Kontakt vores afdeling i Hvidovre og hør om dine muligheder for leje af skur- eller mandskabsvogn med de faciliteter som du har behov for.

 

 Andet byggeudstyr til udlejning

Hos Nordjysk Lift i Hvidovre har vi alt i materiel til faste lave priser. Skal du have lave en mindre eller større byggeopgave og har brug for at leje byggeudstyr, så har vi hos Nordjysk Lift mere end 20.000 produkter til udlejning. Vi lejer ud til både virksomheder såvel som private og rådgiver dig gerne i, hvilken form for materiel, der egner sig bedst til din byggeopgave.  

Som privat lejer er det vigtigt med god rådgivning, så du er sikker på, at du vælger det rigtige byggeudstyr til lige netop din opgave. Du skal måske have anlagt ny terrasse, og er i tvivl om hvilken form for tromler du skal anskaffe dig til vibrering af jord eller sand. Kontakt derfor Nordjysk Lift og vi giver dig kompetent rådgivning i, hvilken du skal leje, så du vælger rigtigt første gang. Vi kan i den forbindelse også hjælpe dig med, hvilken motorbør eller dumper, til at flytte jord eller sand med, du skal vælge til samme opgave.   

Hvidovre afdeling

Hammerholmen 5-7
650 Hvidovre

+45 99 245 285

hvidovre@nordjysklift.dk

Åbningstider:

Mandag: 06.00 - 16.00
Tirsdag: 06.00 - 16.00
Onsdag: 06.00 - 16.00
Torsdag: 06.00 - 16.00
Fredag: 06.00 - 16.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket