Liftudlejning Hvidovre | Leje af stillads og materiel i Hvidovre »

Hos Nordjysk Lift i Hvidovre tilbyder vi udlejning af materiel til både private og erhverv. Selvom vores navn henviser til vores jyske rødder, så har vi afdelinger fordelt over hele landet - og Sjælland er ingen undtagelse.

I vores sortiment findes mere end 20.000 maskiner, redskaber og andet tilbehør, der kan anvendes af alle lige fra byggebranchen og industrien til offentlige institutioner og privatpersoner.

Alle produkter udbydes i hele landet, så uanset om du har brug for køreplader, et knusningsanlæg eller læssemaskiner, så leveres de hurtigt og sikkert direkte til den ønskede adresse i Hvidovre eller i en af de omkringliggende byer.

Kontakt vores afdeling i Hvidovre i dag på telefon 99 24 52 85 eller via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det rette materiel til dit næste projekt.

Leje af stillads i Hvidovre

Hos Nordjysk Lift tilbyder vi en bred vifte af stilladsløsninger, der er perfekte til ethvert byggeprojekt. Uanset om du har brug for et simpelt system til et lille reparationsarbejde eller et komplekst setup til et stort byggeprojekt, har vi erfaringen og ekspertisen til at opfylde dine behov. Vi tilbyder også en række forskellige tilpasningsmuligheder for at sikre, at din stilladsudlejning perfekt opfylder de unikke krav til dit projekt. Desuden står vores team altid til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og give ekspertrådgivning om den bedste stilladsløsning til dine specifikke behov. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores muligheder for leje af stilladser og komme i gang med dit byggeprojekt.

 

Hvidovre afdeling

Hammerholmen 5-7
650 Hvidovre

+45 99 245 285

hvidovre@nordjysklift.dk

Åbningstider:

Mandag: 06.00 - 16.00
Tirsdag: 06.00 - 16.00
Onsdag: 06.00 - 16.00
Torsdag: 06.00 - 16.00
Fredag: 06.00 - 15.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket