Odense - Nordjysk Lift

Velkommen til Nordjysk Lift i Odense

Vi udlejer alle former for materiel til byggeriet, såvel til private som større entrepriseopgaver. Hos Nordjysk Lift beskæftiger vi mere end 100 veluddannede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med, hvad du skal bruge, samt levere det bestilte materiel. Vi har egen vognpark og kan allerede ved første kontakt fastsætte et leveringstidspunkt, så du hurtigt kan komme i gang med arbejdet.

De fleste af vores udlejningsmaskiner er af mærket MANITOU, da det er det førende og mest stabile mærke i verden inden for materialehåndteringsudstyr. MANITOU er lig med kvalitet, hvorfor vi også har valgt at være leverandør indenfor netop dette mærke. Kontakt vores afdeling i Odense allerede i dag og hør om dine muligheder for leje af byggeudstyr.

 

Liftudlejning

Har du brug for liftudlejning i Odense? Så kan Nordjysk Lift levere lige præcis den lift, som passer til dine behov. Vi kan levere alle slags lifte lige fra de mindre trailerlifte til de lidt tungere materiel såsom byggelifte. Har du derimod mere brug for en saxlift, minikran eller teleskoplæsser, så klarer vi også det.  

Nordjysk Lift er totalleverandør inden for liftudlejning I Odense. Lej en lift til både de mindre og større byggeopgaver hos os. Vi har den rette ekspertise til at rådgive dig i hvilken lift, der passer præcis til dine behov, hvad enten du skal løse en opgave i privaten eller mere har brug for en sparrringspartner til en større entrepriseopgave. Til de mindre opgaver kan en trailerlift eller måske en truck være det rette valg, hvorimod til de større opgaver det bedre kan betale sig at leje en teleskoplæsser eller byggelift. Kontakt vores afdeling i Odense for trailerliftudlejning og få et uforpligtende tilbud eller leje af forskellige andre lifte til både indendørs og udendørs brug. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du har brug for leje af lift eller rådgivning omkring, hvordan du skal gribe din opgave an.

 

Udlejning af gravemaskiner

Skal du have lavet en mindre eller større graveopgave, så tilbyder Nordjysk Lift udlejning af forskellige gravemaskiner i Odense, der passer til præcis dine behov. Vi tilbyder udlejning af flere slags gravemaskiner, herunder udlejning af de populære minigravere.

Lej en minigraver til din graveopgave hjemme på privaten eller lej større entreprenørmaskiner til brug på byggepladsen hos Nordjysk Lift. Skal du ligeledes have hjælp til at få fragtet den større mængde opgravede jord væk, har du også mulighed for at leje en teleskoplæsser eller andre læssemaskiner hos os. Kontakt vores afdeling i Odense for et uforpligtende tilbud på leje af minigravere og større gravemaskiner samt læssemaskiner til at løfte jord eller andet materiale væk fra byggepladsen. Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning omkring hvilken gravemaskine du skal leje, samt hvordan du bedst skal gribe dit projekt an.

 

Stilladsudlejning

Har du brug for at leje et stillads i Odense, kan Nordjysk lift rådgive dig i, hvilken form for stillads, der passer bedst til dine behov. Vi rådgiver dig også gerne i, hvordan du skal sætte stilladset op samt hvordan du tager det ned igen. På den måde bliver du klædt bedst muligt på til at håndtere stilladset, når du får det hjem.

Skal du leje et stillads til privatboligen foreslår vi et foldestillads, idet det er nemt at håndtere som privatperson. Har du derimod brug for leje af stillads i et større byggeprojekt har vi også flere andre stilladser på lager, såsom murerstillads. Kontakt os for rådgivning omkring hvilken slags stillads, der passer præcis til dine behov. Vi kan desuden også tilbyde dig forskelligt ekstra tilbehør, såsom ekstra murerbukke, teltoverdækning eller sikkerhedsnet, som vi kan inkludere i din stilladsleje. Kontakt vores Odense afdeling for et uforpligtende tilbud på leje af stilladser. Vi forsikrer dig desuden om, at alle vores stilladser lever op til arbejdstilsynets krav om sikkerhed.

 

Mandskabsvogne

Har du brug for midlertidige opholdssteder på byggepladsen, festivalpladsen eller måske derhjemme i privatboligen? Hos Nordjysk Lift i Odense kan du leje flere former for mandskabsvogne, der dækker alle dine behov. Vi råder over et stort udvalg af modul- og mandskabsvogne, der kan indrettes som du ønsker det.

Flere af vores skurvogne er indrettet med de mandskabsfaciliteter, der dækker de mest nødvendige behov. De er gode til byggepladsen eller festivalpladsen, hvor man ikke skal opholde sig længere tid af gangen i vognen. Vi har dog også flere skurvogne som du selv kan indrette med de faciliteter som er mest nødvendige for dig. Det kan være, hvis du skal lave en større ombygning på boligen, hvor du skal bruge mandskabsvognen til beboelse. Leje af skurvogn hos Nordjysk Lift er problemfrit for dig, idet vi sørger for både levering, opsætning og tilslutning. Det eneste du skal tænke på er, hvor du vil have skurvognen placeret. Kontakt vores afdeling i Odense for et uforpligtende tilbud om leje af skur- og mandskabsvogne til dit projekt.

 

 Andet byggeudstyr til udlejning

Har du brug for andet udstyr til byggepladsen, så kan vi hos Nordjysk Lift i Odense også hjælpe med udlejning af dette. Du skal måske bruge en tromler til vibrering af grus, jord eller andet, hvis du fx skal anlægge ny terrasse derhjemme. Det kan også være, at du skal bruge en motorbør eller dumper til at flytte rundt på større mængder jord, grus eller sand. Hos Nordjysk Lift kan vi rådgive dig i, hvilket form for udstyr, der egner sig bedst til din opgave. Kontakt os og hør nærmere omkring dine muligheder for leje.

Odense afdeling

Cikorievej 15
5220 Odense SØ

+45 99 245 225

odense@nordjysklift.dk

Åbningstider:

Mandag: 06.30 - 16.00
Tirsdag: 06.30 - 16.00
Onsdag: 06.30 - 16.00
Torsdag: 06.30 - 16.00
Fredag: 06.30 - 15.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket