Randers - Nordjysk Lift

Velkommen til Nordjysk Lift i Randers

Hos Nordjysk Lift i Randers finder du alt i materiel til dit næste større eller mindre byggeprojekt - til faste lave priser. På landsplan har Nordjysk Lift mere end 100 medarbejdere, som alle er klar til at hjælpe med, hvad du har brug for til dit projekt.

Vi har et landsdækkende bookingsystem samt egen vognpark, hvorfra vi kan levere det bestilte materiel til Randers og de omkringliggende byer. Grundet vores landsdækkende service kan vi allerede ved første kontakt fastsætte et leveringstidspunkt på det materiel du gerne vil leje hos os.

 Hos Nordjysk Lift er vi førende leverandør af entreprenørmaskiner i mærket MANITOU, idet vi mener at dette mærke er det mest stabile mærke inden for materialehåndteringsudstyr. Kontakt vores afdeling i Randers allerede i dag, hvis du har brug for leje af lifte, gravemaskiner, stilladser, mandskabsvogne eller andet materiel til dit byggeprojekt.

 

Liftudlejning

Hos Nordjysk Lift har vi stor erfaring indenfor liftudlejning. Vi leverer lifte til både de private byggeprojekter, men også til de større entrepriseopgaver, hvor der er behov for en større lift model. Har du brug for at leje en lift til dit projekt, så står vi klar med et stort udvalg, der matcher med dine behov.

Der findes mange forskellige lift modeller, og typen du skal vælge afgøres ud fra, hvilken slags opgave du skal have lavet. Hos Nordjysk Lift i Randers har vi medarbejdere med stor erfaring indenfor byggebranchen, som står klar til at hjælpe dig med, hvilken lift, der egner sig bedst til dit projekt. Vi vil gerne, at den lift du lejer hos os skal kunne passe med dine behov, hvorfor vi også gerne rådgiver dig i hvilken type du skal leje inden du bestiller. Hvad enten du skal leje en trailerlift, en byggelift, en saxlift, en minikran eller en teleskoplæsser, så skal den kunne leve op til de forventninger du har.

Vi vil anbefale dig at leje en lift, der kan navigere på de større områder, hvis du står overfor en større entrepriseopgave, dvs. enten en teleskoplæsser, en byggelift eller en saxlift til arbejde ved en høj bygning. Til de mindre byggeopgaver derimod har du ikke brug for en lift, der nødvendigvis kan navigere rundt på større områder, så derfor vil vi anbefale en mindre lift model, der ikke fylder så meget på arbejdspladsen. Til arbejde udenfor, hvor det er nødvendigt at komme op i højden, vil vi anbefale en trailerlift, og en minikran eller truck til de lavere opgaver. Til arbejde indenfor vil en mindre saxlift være perfekt.

 I tvivl om hvilken lift du skal vælge til dit projekt? Kontakt vores afdeling i Randers for rådgivning omkring vores liftleje.

 

Udlejning af gravemaskiner

Står du overfor en mindre eller større graveopgave i Randers eller i en af de omkringliggende byer, så kan vi hos Nordjysk Lift leje dig en gravemaskine. Vi har flere forskellige slags på lager, så hvad enten du har behov for en større entreprenørmaskine, en gummiged eller en af de populære minigravere, som er perfekte til gravearbejde på private grunde, så har vi dem hos Nordjysk Lift.

Ligeledes tilbyder vi også udlejning af forskellige læssemaskiner, herunder den større teleskoplæsser, der kan hjælpe dig med at flytte det opgravede jord eller sand væk fra arbejdsområdet efter du har udført dit gravearbejde.

 Hos Nordjysk Lift i Randers har vi gravemaskiner i alle former og størrelser, der alle kan tilpasses med den type skovl, som du har brug for til dit projekt. De populære minigravere er ideelle til privatkunder, som typisk har brug for en mindre gravemaskine, hvoraf vores større entreprenørmaskiner bliver lejet ud til firmaer, der står overfor større jord- og anlægsopgaver. Kontakt vores afdeling i Randers i dag, hvis du har brug for leje af gravemaskine og/eller læssemaskine.

 

Stilladsudlejning

Hos vores afdeling i Randers kan du også leje forskellige stilladser til dit større eller mindre byggeprojekt. Vi rådgiver dig også gerne i, hvilken stillads løsning, der egner sig bedst til lige præcis din opgave. Vi råder over et stort udvalg af stilladser, så hvad enten du har behov for at leje et foldestillads, rullestillads, murerstillads, skorstensstillads eller måske et trappetårn, så har vi stilladset til dig. Desuden kan vi forsikre dig om, at alle vores stilladser lever op til arbejdstilsynets krav om sikkerhed.

Til byggeprojektet i privatboligen anbefaler vi leje af et foldestillads, idet det er nemt for privatpersoner at flytte rundt med - både inde og ude. Står du derimod over for en større entrepriseopgave, så skal der selvfølgelig også et større stillads til, som fx et murerstillads, der nemt kan tilpasses i højden.

I forbindelse med din stilladsleje kan vi også inkludere ekstra tilbehør i form af ekstra murerbukke, teltoverdækning eller sikkerhedsnet. Kontakt vores afdeling i Randers for et uforpligtende tilbud. Vi rådgiver dig også gerne i, hvordan du både sætter stilladset op og tager det ned igen.

 

Mandskabsvogne

Hos Nordjysk Lift i Randers udlejer vi flere former for mandskabsvogne, som kan placeres på byggepladsen, festivalpladsen eller ved privatboligen i forbindelse med ombygning eller renovering. Vi råder over flere forskellige slags mandskabs- og skurvogne, der kan dække alle dine behov.

Til byggepladsen eller festivalpladsen anbefaler vi vores standard mandskabsvogne med toiletfaciliteter og evt. badefaciliteter. Men står du overfor en større ombygning i dit hjem har du højst sandsynlig behov for flere faciliteter end dette. Til de formål kan du leje mandsskabsvogne hos os, hvor du selv kan være med til at bestemme hvilke faciliteter du har brug for i din situation. Det kan fx være at du har brug for et køkken eller endda et sted at sove.

Kontakt vores afdeling i Randers allerede i dag og hør om dine muligheder indenfor indretning af vores mandskabsvogne. Ved leje af skurvogn hos Nordjysk Lift i Randers sørger vi for både levering, opsætning og tilslutning.

 

Udlejning af andet byggeudstyr

Hos Nordjysk Lift i Randers tilbyder vi udlejning af mere en 20.000 produkter til både de større såvel som de mindre byggeopgaver. Vi lejer ud til både virksomheder såvel som privatpersoner, og rådgiver dig gerne i, hvilken form for materiel, der egner sig bedst til lige præcis den byggeopgave du står overfor.

Når du lejer udstyr som privatperson er det vigtigt med god rådgivning, så du er sikker på, at du vælger det rigtige byggeudstyr til netop din opgave. Du skal måske have lagt ny terrasse, og er i tvivl om, hvilken form for tromler du skal bruge til vibrering af jorden. Kontakt derfor Nordjysk Lift i Randers til rådgivning om, hvilken type du skal leje. Vi kan i samme forbindelse også hjælpe dig med, hvilken motorbør eller dumper du skal vælge, så du også kan få flyttet rundt på større mængder jord eller sand.

Randers afdeling

Nikkelvej 19
8940 Randers SV

+45 99 245 250

randers@nordjysklift.dk

Åbningstider:

Mandag: 06.00 - 16.00
Tirsdag: 06.00 - 16.00
Onsdag: 06.00 - 16.00
Torsdag: 06.00 - 16.00
Fredag: 06.00 - 16.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Nikkelvej 19
8900 Randers

+45 99 245 250