Byggepladshegn

Reference: 9999-998-15

Fra: 10,00 kr./ dag

Lejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.

Beskrivelse

Beskrivelse

Byggepladshegn bruges til en række formål på f.eks. byggepladser, byggeområder og til arrangementer. Det bruges til at skabe et sikkert og organiseret miljø, og de tjener også til at opfylde lovkrav og reguleringer.

Anvendelser og formål med byggepladshegn:

Sikkerhed: Det primære formål med byggepladshegn er at skabe en barriere for at forhindre uautoriseret adgang til byggeområdet. Dette bidrager til at beskytte både offentligheden og arbejderne på pladsen mod potentielle farer.

Adgangskontrol: Byggepladshegn giver bygherren eller entreprenøren mulighed for at kontrollere og overvåge, hvem der får adgang til byggeområdet. Dette kan være afgørende for at forhindre tyveri, hærværk og uautoriserede aktiviteter.

Sikring af udstyr og materialer: Ved at opretholde et byggepladshegn kan entreprenøren beskytte byggeudstyr, materialer og værdigenstande mod tyveri og hærværk.

Miljøhensyn: På visse byggepladser kan hegn også bruges til at beskytte det omkringliggende miljø, f.eks. ved at forhindre spild i at sive ud i nærliggende vandløb eller beskytte følsomme naturområder

Midlertidige arrangementer: Byggepladshegn kan bruges som midlertidige barrierer til begivenheder som koncerter, sportsbegivenheder eller festivaler, hvor der er behov for at opdele områder eller styre menneskemængder.

Bemærk: Min. 14 dages leje

Specifikationer

Specifikationer

Transport
Længde 3,50 m
Højde 2,00 m
Vægt 13 kg