Minilæsser til leje

Nordjysk Lift er en af de førende udbydere inden for udlejning af minilæsser. Her finder du vores udvalg af minilæssere op til 2,6 ton. Vi har flere forskellige modeller, så du kan vælge den, der passer bedst til dine opgaver.

Filtrer produkter

Filtrering:

Nulstil filtre
Sorter efter:

Minilæsserleje er nemt hos Nordjysk Lift

Hvad end du skal bruge en minilæsser til, kan du til enhver tid leje en minilæsser hos Nordjysk Lift. Det er næsten umuligt at klare et stort stykke arbejde i hus eller have uden en minilæsser til at flytte de store materialer. Det er lige meget, om der er tale om en komplet renovering af haven eller en mindre tilbygning til huset. Din ryg og resten af din krop vil med stor sandsynlighed takke dig for at leje en minilæsser til det store arbejde.

Hos Nordjysk Lift udlejer vi minilæssere til privat såvel som erhverv. Det er klart, at behovet vil være forskelligt fra privat til erhverv, hvorfor vi også har minilæssere til udlejning med forskellige vægtklasser. Hvis en minilæsser ikke kan dække dine behov, har vi også læssemaskiner med større kapacitet.

1140-laesser-scaled

Udlejning af minilæsser til hver en tid

Det er lige meget hvornår på året, du har behov for at leje en minilæsser. Nordjysk Lift kan til enhver tid hjælpe dig med at finde den minilæsser, som passer til dit kommende projekt. Udlejning af minilæsser er ikke svært, når først du har fundet ud af, hvilken model du skal bruge, og hvor lang tid du antager at få brug for den.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, og så vil vi gøre vores bedste for at sikre dig den rette minilæsser til udlejning. Vi tilbyder levering i hele landet, men du har også mulighed for afhentning af din lejede minilæsser i den nærmeste af vores 11 afdelinger.

2,8 t minilæsser, Weidemann 1390