Bæltelift

Leje af bæltelift

Lej en bæltelift hos Nordjysk Lift og få den perfekte arbejdsplatform med stor fleksibilitet - på selv den smalleste plads. Vores bæltelifte er kendetegnet ved en ekstrem smal og kompakt konstruktion, så liften kan navigere gennem gange, baggårde, døre, korridorer mm. og hen til arbejdsområdet, hvor liften stabiliseres med støtteben.

Alle bæltelifte fra Nordjysk Lift overholder alle lov- og sikkerhedsmæssige krav og du er garanteret en driftsikker og stabil løsning, som er klar til brug ved levering. Er du i tvivl om hvilken type bæltelift som matcher dit behov, så ring til Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og få hjælp og rådgivning af en fagmand.

Bæltelift Der er 13 produkter

Viser 1 - 13 af 13 produkter

Udlejning af bæltelifte 

Ønsker du at leje en bæltelift, så tilbyder vi at sende en specialist ud at besigtige og opmåle opgaven kvit og frit. Så er I sikre på at få den rette bæltelift første gang. Det kan spare jer kostbar tid, og vi er sikre på at levere det produkt som opgaven kræver.

Vores brede udvalg af bæltelifte indebærer eldrevne, dieseldrevne og kombinerede el-/dieseldrevne bæltelifte med både lige- og knækarm. Trods den smalle konstruktion, så sørger de hydrauliske støtteben for maksimal stabilitet, når der er behov for stor rækkevidde.

Uanset hvilken type bæltelift der vælges, så kan både eldrevne og dieseldrevne modeller håndteres og manøvres fra betjeningspanelet i kurven. Inden udlevering efterses og serviceres alle vores lifte grundigt på eget værksted af vores erfarne mekanikere – så I er garanteret en driftvenlig og ikke mindst sikker løsning.

Leje af bæltelift til inden- og udendørs opgaver

Bælteliftenes larvebånd gør løsningen særdeles manøvredygtig på ujævnt terræn og med en arbejdshøjde på helt op til 30 meter og kurvelast på +200kg, så dækker leje af bæltelift de fleste behov til både inden- og udendørs arbejdsopgaver.

Ved indgangspartier og smalle arbejdsområder har vi bæltelifte helt ned til 78cm i bredden.

Med landsdækkende udlejning og levering af bæltelifte og øvrigt materiel til både privat og erhverv, så sørger vi for, at I får den rette løsning, hurtigst muligt og til en konkurrencedygtig pris.

Vælg den rigtige bæltelift – ring på tlf. 99 245 245!

Er du i tvivl om hvilken type saxelift som passer bedst til at få løst din arbejdsopgave, så kontakt en fagmand fra Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og bliv klædt ordentligt på. Vores faglige stolthed er din garanti for en professionel og driftsikker løsning – leveret direkte på adressen.