Belægningsværktøj

Leje af belægningsværktøj

Hos Nordjysk Lift tilbyder vi udlejning af moderne belægningsudstyr af høj kvalitet til store og små opgaver. Uanset om du skal lave ny belægning til en indkørsel, terrasse, havegang eller en større opgave, har vi et bredt sortiment af belægningsudstyr med forskellige egenskaber, så vi altid har noget der passer til netop dit projekt.

Belægningsværktøj Der er ingen produkter i kategorien.

Bredt udvalg af belægningsværktøj

Hos Nordjysk Lift tilbyder vi et bredt udvalg af højkvalitets belægningsudstyr til alle opgaver indenfor belægning. Vi har belægningsudstyret hvis du skal anlægge havegang, belægge ny indkørsel, justere kantsten i dine blomsterbede eller udskifte fliser på din terrasse.

Vores sortiment dækker bl.a. over belægningsstampere, -optrækkere, -rettere, fliselæggermaskiner, afretningsskinner, kantstenstange, flisetange, universaltange, fliseklippere m.m.

Er du ikke sikker på, hvilket belægningsværktøj, der er optimalt for dit næste projekt, er vi mere end glade for at hjælpe dig på vores døgnservicetelefon 99 245 245, eller hos en af vores 11 lokalafdelinger fordelt over hele Danmark.

Leje af belægningsværktøj – afhentning og levering

Ønsker du selv at afhente belægningsværktøj og udstyr, har du mulighed for at afhente det i en af dine nærmeste lokalafdelinger. Hos Nordjysk Lift leverer vi selvfølgelig også alt vores belægningsværktøj til den adresse, du ønsker det leveret til. Ved lejeaftalens ophør stiller du bare belægningsværktøjet hvor du fik det bestilt, og så henter vi det igen. Dermed slipper du for den opgave.