Brændekløver

Leje af brændekløver

Skal du kløve brænde? Her finder du brændekløver til leje, så du kan få kløvet træ til en lav pris. Kløv selv brænde med en professionel brændekløver - vi tilbyder leje af brændekløver i hele landet.

Brændekløver Der er ingen produkter i kategorien.

Udlejning af brændekløver til privat og erhverv

Hos Nordjysk Lift kan du leje en brændekløver, så du nemt og effektivt kan kan kløve træ i store mængder. Vores maskiner har en kapacitet, der passer til ethvert behov. Kløv selv brænde uden besvær og hård arbejde, og spar både tid og penge med leje af en trækløver.

Vi har afdelinger fordelt over hele landet, så uanset om du vil leje en brændekløver i nordjylland eller på nordsjælland, kan vi levere. Så er du sikret kløvet træ til en pris, der er til at forstå.

Hvordan kløver man brænde?

Når du skal kløve dit brænde, er det muligt at finde din økse frem, og lade arbejdet begynde. Men hvis du har en større mængde træ, er øksen ikke det bedste redskab til at kløve brænde. Har du før prøvet at hugge brænde med en økse, ved du, hvor fysisk hårdt det er!

Vi tilbyder brændekløver til udlejning for både private og erhverv, så uanset dit behov, kan en brændekløver til leje gøre arbejdet for dig. Vores maskiner er nemme at betjene, og kan anvendes selv hvis det er første gang, du skal kløve brænde med noget andet end en økse.

Lej en brændekløver på el eller benzin

Med en brændekløver klares arbejdet nemt, og afhængigt af dit behov, kan du leje en maskine med benzindrevet motor, eller en eldrevet brændekløver.

Til udendørs brug vil en benzin brændekløver med stor trykkapacitet  klare at kløve selv de mest solide træstammer. Det bliver en leg at kløve brænde med vores maskine med 26 tons tryk.

Skal du kløve brænde indendørs, vil vi anbefale dig at leje en el brændekløver. Med en eldrevet motor kan denne variant anvendes i selv en mindre garage, hvor der ikke er mulighed for tilstrækkelig udluftning. Vi tilbyder udlejning af eldrevet brændekløver med 8 tons tryk til en lav lejepris. 

Kontakt din lokale afdeling og hør nærmere om trækløver til leje. Med vores lave priser, vil øksen helt sikkert få lov til at blive i ro.