Byggelifte

Lej en billig byggelift

Mangler du en forlænget arm, når arbejdet foregår i højden, tilbyder Nordjysk Lift et bredt udvalg af byggelifte til udlejning. Hos os er du i selskab med fagfolk, og er du i tvivl om hvilke type byggelift, du skal leje, så kontakt os på tlf. 99 245 245, eller en af vores 11 lokale afdelinger, og få hjælp og rådgivning fra en erfaren fagmand.

Byggelifte Der er ingen produkter i kategorien.

Udlejning af byggelifte

Byggelifte er et ideelt – og til tider – uundværligt supplement til bygge- og anlægsprojekter, hvor der stilles krav til løftekapacitet, fleksibilitet i rækkevidde samt kørsel i ujævnt terræn.

Hos Nordjysk Lift kan du leje moderne og driftsikre byggelifte til både privat og erhverv. Vores alsidige maskinpark spænder over byggelifte, som klarer de større opgaver indenfor byggeri og industri samt de mindre renoveringsopgaver i privaten. 

Uanset dit behov og udfordring, så står vi klar med kompetent rådgivning og kommer gerne ud og besigtiger opgaven, så du er klædt på med den rette løsning – første gang. Vores fagfolk kender dynamikken i en byggeproces og sørger for både reservation samt levering til tiden, så I kan anvende liften, når behovet er der. Vi lever af tilfredse kunder og strækker os langt for, at I får den oplevelse og det kvalitetsmateriel som opgaven kræver.

 

Byggelifte til personløft og materielløft

Lej en byggelift og få adgang til et væld af tilbehør som pallegafler, kurve, skovle mm. Vi har byggelifte i alle størrelser og til alle formål, som kan flytte mandskab såvel som materiel. Vi har bl.a. et stort udvalg af de populære Manitou lifte, som med rækkevidde på op til 27m kan flytte byggematerialer i højden og samtidig skabe en optimal arbejdsplatform for håndværkere. 

Alle vores byggelifte er udstyret med nyeste teknologi og er samtidig yderst funktionelle og manøvredygtige – både fra jorden og kurven. Derfor er vores byggelifte ideelle til krævende opgaver, hvor der er behov for en fleksibel løsning til eks. facadearbejde, etagebyggeri, industriopgaver mm. I modsætning til stationært stilladsbyggeri, så kan liften nemt og hurtigt skifte arbejdsposition og dermed speede arbejdsprocessen op.

 

Landsdækkende udlejning af byggelifte

Med 11 afdelinger fordelt over hele landet, så er Nordjysk Lift en af branchens største udlejningsvirksomheder inden for materiel til byggebranchen. Med en døgnbemandet og landsdækkende transportafdeling, så kan vi reservere og levere dit materiel inden for kort varsel. Registrér din leje af byggelift i vores online bookingsystem i dag, så gør vi din reservation klar til levering eller afhentning hurtigst muligt.

 

Vælg den rigtige byggelift – ring på tlf. 99 245 245!

Er du i tvivl om hvilken type lift, som passer bedst til at få løst din arbejdsopgave, så kontakt Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og bliv klædt ordentligt på. Vores faglige stolthed er din garanti for en professionel og driftsikker løsning – leveret direkte på adressen.