Containere

Leje af container

Står du og mangler en container til byggeaffald, opbevaring eller måske en af vores fleksible flex-containere som du selv kan indrette, så har Nordjysk Lift den rette løsning til den rette opgave. Vores container udlejning tilbydes til både privat og erhverv og vores døgnbemandede transportafdeling står klar til at køre ud i hele Jylland. Kontakt en fagmand fra Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og få den perfekte løsning på dit plads- eller affaldsproblem. Vi er leveringsdygtige i alle typer og størrelser af containere.

Containere Der er 8 produkter

Viser 1 - 8 af 8 produkter

Container udlejning

Vores leje af container dækker over både åbne og lukkede containere i varierende størrelser. Så uanset om I har behov for at leje en container i privaten til opbevaring eller affald i forbindelse med et byggeprojekt, eller der er behov for containerservice på byggepladsen med levering, tømning, deponering mm., så har vi den rette containerudlejning både hvad angår kvalitet og kvantitet.

Container leje til fast lav pris

Hos Nordjysk Lift får du container udlejning til fast lav pris – og fra kun kr. 5. Vi mener, det skal være gennemskueligt at leje materiel, og derfor sørger vi for, at orientere dig grundigt om affaldssortering, takster for tømning og deponering samt eventuelle informationer om farligt/giftigt affald. Vores transportafdeling er godkendt til kørsel med alt slags affald, og leverer tomme containere klar til brug og afhenter igen til aftalt tid.