Dumper / Motorbør

Dumper / Motorbør

Udlejning af motorbør, superskub og dumper


Skal du flytte last, grus eller andet? Hos Nordjysk Lift har vi et bredt udvalg af forskellige typer motorbøre, minidumper og dump truck til leje.

Vi har stor erfaring med udlejning af dumper og motortrillebør til både erhverv og privat. Kig nærmere på vores udvalg af maskiner, der letter dit arbejde betragteligt.

Dumper / Motorbør Der er ingen produkter i kategorien.

Lej maskine til flytning af jord, grus og andet

Når du skal flytte større mængder af gods, kan du med fordel benytte en motordrevet maskine. Her kan du leje en maskine til flytning af aller typer materiale.

Har du brug for en mindre maskine, der skal flytte begrænsede mængde af gods, kan du se nærmere på motorbør til leje. En trillebør med motor er perfekt til mindre opgaver, hvor manuel transport af tunge materialer kan være hårdt arbejde. 

Hvis du skal bruge en større maskine, har vi et bredt udvalg af dumpere til leje. Hvad enten du skal bruge en dump truck med stor kapacitet eller en elektrisk minidumper, har vi maskiner, der kan klare opgaven.

Vælg den rigtige superskub, motorbør eller dumper til udlejning

Vi har stor erfaring med udlejning af maskiner, og er klar til at rådgive dig om det bedste valg. Skal du transportere gods indendør, er motorbør med el vejen frem. Til større opgaver udendørs, har vi kraftige maskiner, der er brændstofdrevet. 

Se også nærmere på tilbehør til dumpere, hvor du bl.a. finder dieseltank med pumpe.