Entreprenørmateriel

Bredt udvalg af entreprenørmateriel til udlejning

Hos Nordjysk Lift finder du udlejning af moderne entreprenørmateriel egnet til utallige opgaver i blandt andet håndværker- og byggebranchen. Med vores kompetente mandskab med indgående kendskab til talrige problemstillinger, og 11 afdelinger fordelt over hele Danmark, forener vi høj kvalitet med god service.

Er du ikke sikker på hvilken type redskab eller værktøj, der bedst passer til din opgave, så kontakt en af vores fagmænd på tlf. 99 245 245 og lad os vejlede dig.

Entreprenørmateriel Der er ingen produkter i kategorien.

Udlejning af entreprenørmateriel til privat og erhverv

Udlejning af materiel til private samt erhverv som entreprenør- og byggebranchen finder du hos Nordjysk Lift, så mangler du materiel og kompetent vejledning, kan du nemt kontakte os døgnet rundt på tlf. 99 245 245, eller besøge os i en af vores 11 afdelinger, landet over.

Hos Nordjysk Lift ved vi, at vores succes er et resultat af tilfredsheden hos vores kunder, og går derfor aldrig på kompromis med kvalitet, sikkerhed eller den indgåede aftale.

Afhængigt af opgavens størrelse, og jeres behov, er det muligt at få en fagmand fra Nordjysk Lift ud og besigtige opgaven, hvilket inkluderer blandt andet opmåling og vurdering af opgaven og dens omfang. Dette er ganske gratis og helt og aldeles uforpligtende. Derfor er du garanteret en løsning af den kvalitet, som du fortjener – og som vi er stolte af at præsentere.

Stort udvalg af materiel

Vi har et stort udvalg af entreprenørmateriel, der dækker afløbsslanger, blandemaskiner, diamant-skæreborde, diamant-værktøj, diesel- og benzindunke, forskallingssprøjter, generatorer, jernarmeringsmaskiner, kloakredskaber, murhjørner/skabeloner, murstensklippere, nedbrydningsrobotter, pumper, røremaskiner, stænkpudsere, sugeslanger, transportbånd, vandtanke, varmtvandsbeholdere og vibratorer og meget, meget mere!

Uanset hvad din opgave kræver, kan vi garantere materiel af høj kvalitet, der bidrager til et godt arbejdsresultat, der opfylder alle lov- og sikkerhedsmæssige krav.

Se vores store udvalg og kontakt os for et godt tilbud på materieludlejning!

Vejledning til valg af materiel

Valg af materiellets type og model afhænger af den konkrete opgave, du skal have udført. Hos Nordjysk Lift udlejer vi materiale med varierende kapacitet, vægt, størrelse, egenskaber, funktioner og meget mere.

Er du i tvivl om hvilken model eller type materiel, der bedst passer dine behov, kan du altid kontakte os på tlf. 99 245 245 og fortælle os om arbejdsopgaven, og de behov du har for værktøjets egenskaber og kapacitet. Er du i stand til at give os dit bud på disse faktorer, vil vi hos Nordjysk Lift gøre vores bedste i vores vejledning, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Leje af entreprenørmateriel – afhentning og levering

Hos Nordjysk Lift tilbyder vi levering af alt vores entreprenørmateriel. Vi leverer direkte til hoveddøren eller byggepladsen, og har transportservice i døgndrift, der sikrer dig hurtig levering. Det er selvfølgelig også muligt selv at afhente dit materiel, såfremt du har det korrekte, godkendte køretøj.