Foldestillads

Foldestillads til leje

Lej et foldestillads med hjul hos os, og få en alsidig løsning til at klare arbejdsopgaver i højden. Vi klarer hurtig levering i hele landet, og er altid klar med en god pris på leje af materiel til dit projekt.

Foldestillads Der er 1 produkt

Viser 1 - 1 af 1 produkter

Smart løsning med foldestillads

Et foldestillads er en rigtig god løsning, når du har brug for at udføre arbejdsopgaver  i højden. Du får en fleksibel løsning, der enkelt og hurtigt kan være klar til brug. Vores foldestillads udlejes til både erhverv og privat, og kan bruges til utallige opgaver. 

Til de arbejdsopgaver, hvor en stige ganske vist kan hjælpe dig til at komme op i højden, men ikke giver dig den fornødne stabilitet og arbejdsplatform, er foldestilladset en super løsning! Typiske opgaver for murere, malere og lignende, vil ofte kunne løses med foldestillads - du får en god arbejdshøjde, og en stabil platform med plads til materialer. 

Foldestillads med flere fordele

Som navnet indikerer kan denne type af stillads foldes sammen. Det er enkelt at både stille op og folde sammen igen, når arbejdet er færdigt. Med den kompakte størrelse kan foldestilladset være i de fleste varevogne, uden at optage for meget plads. 

Et foldestillads er nemt at klargøre: Du skal bare folde stilladset ud, og placere platformen i den ønskede højde. Platformen udgøres af en plade med fire “kløer”, hvor kloens åbning føres ned over de sidestillede, vandrette rør. Pladen ligger solidt, men kan nemt flyttes til andre rør, når du skal øge/sænke arbejdshøjden.

Foldestilladset er monteret med hjul, så du nemt kan flytte stilladset. Dette er en stor fordel, når der eksempelvis udføres malerarbejde - du kan hurtigt ændre stilladsets placering uden også at skulle flytte materialerne enkeltvis.

Udlejning af foldestillads til privat og erhverv

Vi har stor erfaring med udlejning til mange typer af kunder. Fra vores afdelinger landet rundt, er vi klar med råd og vejledning, så du er sikret den bedste løsning, når du skal leje et foldestillads eller andet. 

Hvad enten du som privatperson har brug for et foldestillads til gør-det-selv-projektet, eller bare har brug for en billig, midlertidig løsning til din virksomhed, kan vi hjælpe dig. Lej et foldestillads hos os, og vi sørger for hurtig levering og problemfri lejeaftale - så kan du koncentrere dig om arbejdsopgaven.