Gravkasser

Udlejning af Gravkasser

Hos Nordjysk Lift tilbyder vi udlejning af moderne og solide gravekasser i flere forskellige størrelser. Med 11 afdelinger over hele Danmark, samt transportmuligheder døgnet rundt, kan vi levere din gravkasse på kort tid. Hos Nordjysk Lift er du garanteret en funktionel og holdbar løsning, der skaber et sikkert arbejdsmiljø, når du lejer gravkasser til jordafstivning. Vi tilbyder selvfølgelig også udlejning af tilbehør såsom mellemrør og løftekæder.

Er i i tvivl om hvilken gravekasse, der bedst passer til jeres projekt, så kontakt en fagmand hos Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245.

Gravkasser Der er 3 produkter

Viser 1 - 3 af 3 produkter

Gravkasseudlejning til erhverv og privat


Mangler du gravkasser til jordafstivning og for at skabe en sikker arbejdsplads, udlejer vi både stålgravkasser og letvægtsgravkasser i adskillige størrelser, der med deres holdbare bygning kan modstå store jordtryk.

Hos Nordjysk Lift udlejer vi både til erhverv, kommuner og private, og uanset om du har behov for leje af gravkasse til et mindre projekt derhjemme, eller om du har behov for flere gravkasser til at sikre et trygt arbejdsmiljø til en større byggeopgave, står vi klar når du har behov. Alt afhængigt af opgavens størrelse og dit behov, kommer vi gerne ud og hjælper med bl.a. vurdering og opmåling af opgaven – ganske gratis og uforpligtende. Dermed er du garanteret en kvalitetsløsning.

Vælg den rigtige gravkasse

Med vores faste, lave priser og indgående know-how indenfor bygge- og håndværkerbranchen, garanterer vi dig god service, og står altid klar med kompetent rådgivning, når i har brug for vejledning eller hjælp til valg af den rigtige gravkasse.

Når du har behov for en fagligt dygtig og dedikeret sparringspartner til større entrepriser m.m., er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne med bl.a. vurdering, opmåling og vejledning – ganske gratis og uforpligtende.

Er du i tvivl om du skal have en letvægtsgravekasse eller en stålgravekasse, eller hvilken højde og bredde du bør vælge, er du altid velkommen til at kontakte en erfaren fagmand hos Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245.

Leje af gravkasser – afhentning og levering

Ønsker man selv af afhente gravkasser hos en af vores mange afdelinger, har man mulighed for at gøre det, hvis det gøres med korrekte, godkendte køretøjer. Vi tilbyder selvfølgelig også levering af alle vores gravkasser, direkte til din byggeplads, eller hvor du ønsker dem leveret. Dermed slipper du også for unødig lejetid som følge af eventuelle egne transportbegrænsninger.