Gummiged

Lej en gummiged

Hos Nordjysk Lift kan du til enhver til leje en gummiged. I andre sammenhænge ville vi også kalde det en læssemaskine, men langt de fleste kender det som en gummiged. Om du er privat eller erhverv kan du nemt leje en gummiged hos os, og på den måde gør du det nemmere for dig selv at gennemføre dit kommende byggeprojekt.

Gummiged udlejning er ganske nemt, når bare du kontakter os for at høre nærmere.

Gummiged Der er 4 produkter

Viser 1 - 4 af 4 produkter

Gummiged leje til privat eller erhverv – find det her

Langt de fleste vil mene, at en gummiged oftest bruges i erhverv, men private kan også sagtens få behov for en gummiged til større projekter i hus og have. Derfor kan alle leje en gummiged hos Nordjysk Lift. Vi har flere modeller af Volvo gummiged eller Case gummiged, som hver findes i forskellige vægtklasser alt efter, hvilke læssebehov din opgave har.

De mindre gummigeder passer ganske fint til haveprojekter eller byggeprojekter i privaten, hvor du har behov for at flytte rundt på jord eller andre tunge materialer, som du i sidste ende ville ødelægge din ryg med uden en gummiged. De større læssemaskiner passer til store erhverv, der igangsætter de helt store byggeprojekter, hvor der skal flyttes sten, grus eller andet tungt materiale.

Leje af gummiged for alle

Du kan allerede i dag kontakte Nordjysk Lift for at høre om et tilbud på at leje en gummiged til dit kommende byggeprojekt. Om det er et stort eller lille projekt er ikke vigtigt, det vigtige er, at vi sammen sørger for, at du får lejet den gummiged, som dit projekt kræver.