Have-skov-park

Udlejning af maskiner til have, skov og park

Står du og mangler maskiner, materiel, udstyr eller værktøj til have-, -park eller skovbrug er du kommet til det rette sted. Nordjysk Lift har et af landets største maskinparker, og et både bredt og dybt udvalg, der spænder fra buskryddere, fræsere og mosfjernere til plæneklippere, traktorer, fejemaskiner og meget, meget mere.

Vi har 11 afdelinger landet over, samt døgnbemandet telefonservice samt en moderne hjemmeside, så vi med kort varsel kan levere maskiner og hurtigt hjælpe dig med løsninger til dine opgaver. Hos Nordjysk Lift er du garanteret en løsning af høj kvalitet, der er let og enkel. Kontakt os på tlf. 99 245 245, eller foretag din leje af vores have-, skov- og parkudstyr i vores online bookingsystem her på siden.

Have-skov-park Der er ingen produkter i kategorien.

Bredt udvalg af maskiner og udstyr til have-, skov- og parkbrug til

erhverv og privat

Nordjysk Lift tilbyder udlejning af maskiner til have-, skov- og parkbrug og værktøj, materiel og udstyr til anlægsgartnere, brolæggere, kommuner, erhverv, private og mange flere. Vi har et af landets største udvalg af materiel og værktøj, og kan udstyre dig med blandt andet skov- og havemaskiner, skovværktøj til skovbrug, tilbehør til plantagearbejde, havetromler, stenriver, fræsere, flisehuggere, sneslynger, motorsave, mosfjernere, plæneklippere, buskryddere og meget, meget mere.

Er du i tvivl om hvilket materiel eller hvilken maskine, der bedst dækker behovet til din opgave, kan du kontakte os på tlf. 99 245 245. Så vil vores erfarne personale vejlede dig til at vælge det rigtige udstyr til din have-, skov- eller parkopgave.

Leje af have-skov-park maskiner og værktøj – afhentning og levering

Det er muligt selv at afhente vores maskiner, materiel, værktøj og udstyr til skov-, park- og havebrug hos en af vores 11 afdelinger fordelt over hele Danmark, hvis det gøres med godkendte og korrekte køretøjer.

Vi tilbyder selvfølgelig også levering af alle vores løfteartikler, og vi kan med vores døgntransportservice levere hurtigt. Dermed slipper du også for den ekstra lejetid, som eventuelle egne transportbegrænsninger kan medføre.