Minilæsser

Minilæsser til leje

Nordjysk Lift er en af de førende udbydere indenfor udlejning af blandt andet minilæsser og gravemaskiner. Vi udlejer gravemaskiner i alle størrelser og til alle formål, og du er velkommen til at kontakte os for hjælp til at finde det rette tilbud til dig og dit kommende projekt.

Vores udvalg af læssere, bulldozere og gravemaskiner spænder bredt. Se vores store udvalg herunder eller kontakt os gerne og hør mere om dine lejemuligheder.

Minilæsser Der er ingen produkter i kategorien.

Minilæser leje er nemt hos Nordjysk Lift

Hvad end du skal bruge en minilæsser til, kan du til enhver tid leje en minilæsser hos Nordjysk Lift. Det er næsten umuligt at klare et stort stykke arbejde i hus eller have uden en minilæsser til at flytte de store materialer. Det er lige meget, om der blot er tale om en komplet renovering af haven eller en mindre tilbygning til huset, din ryg og resten af din krop vil med stor sandsynlighed takke dig for at leje en minilæsser til det store arbejde.

Hos Nordjysk Lift udlejer vi minilæssere til privat såvel som erhverv. Det er klart, at behovet vil være forskelligt fra privat til erhverv, hvorfor vi også har minilæssere til udlejning med forskellige vægtklasser. Du kan leje en minilæsser helt ned til 2 tons eller mere end 5 tons læssestyrke.

Udlejning af minilæsser til hver en tid

Det er lige meget hvornår på året, du har behov for at leje en minilæsser. Nordjysk Lift kan til enhver tid hjælpe dig med at finde den minilæsser, som passer til dit kommende projekt. Udlejning af minilæsser er ikke svært, når først du har fået afsat hvilken model du skal bruge, og hvor lang tid du antager at få brug for den.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, og så vil vi gøre vores bedste for at sikre dig den rette minilæsser til udlejning til dig.