Lifte

Leje af Lifte

Hos Nordjysk Lift tilbyder vi udlejning af moderne og driftsikre lifte til både små og store opgaver. Med 11 afdelinger fordelt over hele landet, så har vi en af landets største og mest alsidige maskinparker indenfor lifte og lifttilbehør. Vi forener høj kvalitet og faste, lave priser, når I har en konkret opgave som kræver den rette type lift.

Med et erfarent mandskab med indgående know-how indenfor bygge- og håndværkerbranchen, så kender vi de fleste udfordringer og står klar med kompetent rådgivning, som sikrer jer den rigtige lift – første gang.

Er du i tvivl om hvilken type lift, som dækker jeres behov bedst muligt, så kontakt en fagmand fra Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og få hjælp og vejledning.

Lifte Der er ingen produkter i kategorien.

Liftudlejning til privat og erhverv


Hos Nordjysk Lift er alle kunder lige vigtige, så uanset om du har behov for leje af lift til en mindre renoveringsopgave på privatadressen eller står og mangler en dedikeret og kompetent sparringspartner til en større entreprise, så står vi klar, når du har behov.

Vi ved, at vores succes beror på vores kunders tilfredshed og går derfor aldrig på kompromis med hverken materiellets kvalitets, sikkerhedsforskrifter eller den indgåede aftale.

Alt afhængig af opgavens størrelse og dit behov, så kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven inkl. opmåling og vurdering af opgaven – ganske gratis og uforpligtende. På den måde er du garanteret en løsning af den standard, som du fortjener – og som vi forlanger.

Liftudlejning af alle typer lifte

Hos Nordjysk Lift har vi en bred vifte af udlejningslifte, som dækker over bæltelifte, saxlifte, bomlifte, lastbillifte, trailerlifte, skovkrabbe samt tungere materiel som byggelifte og teleskoplæssere.

Uanset dit behov så er du garanteret et kvalitetsprodukt, som medvirker til en smidig arbejdsproces og som overholder alle lov- og sikkerhedsmæssige krav.

Som et af landets største totalleverandører indenfor liftudlejning, så har vi lifte til både inden- og udendørs brug samt et væld af lifte som er designet til at navigere på ujævnt terræn og gennem smalle korridorer og indgangspartier. Og skulle vi mod forventning ikke have en brugbar løsning i vores nuværende maskinpark, så sørger vi for at skaffe den rette lift hurtigst muligt.

Vælg den rigtige lift 

Valg af lift afhænger af den konkrete opgave som skal udføres. Hos Nordjysk Lift har vi lifte med varierende strækningshøjder og udskud, el- og dieseldrevne lifte, kurve med plads fra 1-3 personer plus værktøj og materialer samt en lang række øvrige egenskaber og funktioner.

Er du i tvivl om hvilken type lift som matcher dit behov, så kontakt os gerne på tlf. 99 245 245 og fortæl om arbejdsopgaven, arbejdshøjde, mandskabsplads, estimeret løftekapacitet, opstillingens terræn samt behov for strækningshøjde og udskud.

Kan du komme med et bud på ovenstående, så vil vi i langt de fleste tilfælde kunne guide dig via telefon til den rette løsning.

Leje af lift – levering og afhentning

Det er muligt at afhente lifte hos vores forskellige afdelinger, hvis det gøres med korrekt og godkendte køretøjer. Vores vogntransporter kører dog i døgndrift over hele landet, så I ikke skal bekymre jer om afhentning og tilbagelevering, men blot efterlade liften, hvor I fik den leveret. Så har I én bekymring mindre og undgår unødig lejetid som følge af fragtbegrænsninger.