Lifte

Liftudlejning til private og erhverv

Har du brug for at leje en lift til dit næste projekt eller din virksomheds maskinpark? Hos os tilbyder vi udlejning af lifte til både private og erhverv, og vi har lifte til alle typer af opgaver.

Find den lift, der egner sig til dit formål og projekt, eller kontakt os for gode råd og vejledning. Vi har afdelinger i hele landet, så du har mulighed for at finde lifte til leje nær dig.

Lifte Der er ingen produkter i kategorien.

Mange typer af lift til leje

Der findes en lang række forskellige lifte på markedet, der alle har forskellige kvaliteter, egenskaber og formål. Valget af lift afhænger derfor af, hvilken opgave du står over for at skulle løse.

Måske du bare har brug for en mindre, flytbar lift til dit renoveringsprojekt derhjemme, eller måske du som arbejder har brug for en kraftfuld lift med en ordentlig løftehøjde og -kapacitet.

Uanset hvilke behov du har, har vi en lift der passer til opgaven, og vores team af dygtige medarbejdere står altid klar med råd og vejledning, så vi sammen finder netop den type lift, der opfylder dine behov.

Fordelen ved at leje en lift

En lift er et effektivt stykke materiel, der hjælper dig med at løse diverse former for opgaver i højden. Og selvom det for større virksomheder kan være en fornuftig investering at købe materiel fra ny, så er det ikke altid, at man har behov for en lift i andet end en begrænset periode.

Det behov vil vi gerne tilgodese, og derfor anbefaler vi, at du lejer en lift frem for at købe den. Når du lejer en lift, betaler du kun for den periode, du anvender liften i, og der er således mange penge at spare ved leje.

Prisen på leje afhænger af typen af lift og ikke mindst af lejeperiodens længde. Kontakt os i dag og hør mere om vores priser og modtag et uforpligtende tilbud.

Vælg den bedste lift til opgaven

Vores sortiment råder over forskellige typer af lifte, der kan klare alt fra mindre opgaver til større projekter. Saxlifte er en populær lifttype, der giver en solid arbejdsplatform med mulighed for arbejde i forskellige løftehøjder, mens vores bæltelift er særlig ideel til dig, der er på udkig efter en smallere lift.

I vores udvalg finder du desuden også både lastbillifte, trailerlifte og bomlifte, der alle opfylder forskellige behov og formål. Find den model, der bedst matcher dine krav og projekter, og kontakt os for et godt tilbud på udlejning af lifte.