Lifte

Liftudlejning til private og erhverv

Har du brug for at leje en lift? Vi tilbyder udlejning af lifte til til privat og erhverv. Se nærmere på vores store udvalg af forskellige typer af lifte, der dækker ethvert behov. 

Vi har afdelinger i hele landet, og hjælper dig med udlejning af lifte til en fornuftig, nordjysk pris fra hovedsædet i Nordjylland.

Lifte Der er ingen produkter i kategorien.

Mange typer af lift til leje

Er du på udkig efter en driftsikker lift til udlejning, er vi leveringsdygtige i mange forskellige typer af lifte. Vores mange års erfaring med udlejning af lift til både privat- og erhvervsbrug, sikrer at du får den rette lift til opgaven. 

Vi er altid klar med rådgivning og vejledning når du har brug for at arbejde i højden. Uanset om du har brug for en mindre, flytbar lift til dit renoveringsprojekt hjemme, eller søger at leje en lift, der kan løfte en større opgave, er Nordjysk Lift det sikre valg. 

Fordelen ved at leje en lift

Der er mange situationer, hvor du kan have brug for en solid lift, så du sikkert og nemt kan løse den opgave, du står overfor. I mange tilfælde har du kun brug for at bruge en lift i en overskuelig periode, og her er løsningen: Lej en lift!

I langt de fleste tilfælde vil dit behov ikke være stort nok til, at det kan betale sig at købe en ny lift. Lej i stedet en lift til fornuftig pris. Vores store udvalg dækker alt indenfor lifte.

Vælg den bedste lift til opgaven

Vi har et bredt udvalg af lifte til leje, så du kan være sikker på at få en løsning, der passer til dit behov. Skal du eksempelvis lave montagearbejde i højden, kan du se nærmere på vores udvalg af saxlifte, som du kan leje til både små og store opgaver.

Har du brug for en bil med lift, er det muligt at leje en lastbillift hos os. Har du selv en varevogn, men mangler en trailerlift, tilbyder vi også udlejning af denne type lift til lav pris. Med vores store sortiment i bomlifte , vil du helt sikkert kunne finde den rette til dit behov. Vi har alt fra hårdføre lifte, der kan køre i ujævnt terræn til de lettere typer, der nemt kan flyttes, og stadig har god højde. Har du brug for en smal lift, klares det med en bæltelift. 

Hvis du er i tvivl om hvilken lift, der egner sig bedst til dit behov, er vi altid klar med råd og vejledning, så du er sikker på at leje den optimale lift til opgaven.