Løfteartikler

Leje af løfteartikler

Hos Nordjysk Lift udlejer vi løfte- og hejseudstyr af høj kvalitet til bl.a. bygge- og håndværkerbranchen. Vi har i vores maskinpark et stort udvalg af moderne og driftssikre løfteartikler, der dækker blandt andet løftebånd, pallegafler, donkrafte, stentænger, taljer, vogne, palleløftere, mandskabskurve og meget, meget mere.

Står du og mangler udstyr til at hejse eller løfte, har vi 11 afdelinger spredt over hele landet, samt en døgnbemandet transportafdeling, der står klar til at levere dine ønsker med kort varsel. Kontakt os på 99 245 245, eller foretag din leje af løfteudstyr og -værktøj nemt på vores online bookingsystem.

Se vores store udvalg her eller kontakt os for mere information.

Løfteartikler Der er 2 produkter

Viser 1 - 2 af 2 produkter

Bredt udvalg af løteartikler til både erhverv og privat

Hos Nordjysk Lift har vi et stort sortiment af løfteartikler og udstyr til hejse- og løfteopgaver, der giver dig de bedste muligheder for at udføre din opgave perfekt og nemt. Vores udvalg dækker alt fra vakuumsug, løbekatte, løftepuder og donkrafte til vogne, palleløftere, mandskabskurve og taljer.

Vi har udstyr til både store og små løfte- og hejseopgaver, så uanset om du skal bruge en mindre løsning på din privatadresse, eller du har brug for en omfattende løsning til en erhvervsmæssig eller kommunal byggeopgave, står vi klar med gode tilbud og vejledning til valg af løfteartikel.

Alt afhængigt af størrelsen på din opgave, kommer vi gerne ud og hjælper med at besigtige opgavens omfang og dine behov, for at sikre dig den bedst mulige service, og de bedste resultater for din byggeopgave.

Hvis du har brug for en dedikeret og fagkyndig sparringspartner til større byggeopgaver m.m., står vi klar med vores service, når du har behov for vores hjælp.

Er du i tvivl om, hvilket løfte- eller hejseudstyr, der bedst hjælper dig med din opgave, er du altid velkommen til at ringe til vores døgnåbne telefon på 99 245 245, så vejleder vi dig til den bedste løsning.

Leje af løfteartikler – levering og afhentning

Hos os er det altid muligt for dig, selv at hente dit udstyr, såfremt du har det rigtige og godkendte køretøj. Vi tilbyder selvfølgelig også levering af alle vores løfteartikler, og vi kan med vores døgntransportservice levere hurtigt. Dermed slipper du også for den ekstra lejetid, som eventuelle egne transportbegrænsninger kan medføre.