Mandskabsvogne

Udlejning af mandskabsvogne og skurvogne

Mangler I midlertidige opholdsfaciliteter på byggepladsen, festivalpladsen eller andet sted, hvor der er behov for toilet- og badeforhold til mennesker og mandskab? Hos Nordjysk Lift råder vi over et stort udvalg af modul- og mandskabsvogne, som dækker over alle typer behov og ønsker.

Med landsdækkende udlejningsservice kan vi levere jeres mandskabsvogn med kort varsel og døgnet rundt – uden at gå på kompromis mandskabsvognens stand og indretning.

Lej en mandskabsvogn hos os og få hjælp til transport, opsætning og tilslutning. Kontakt Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og få hjælp og vejledning fra en fagmand eller reservér din mandskabsvogn i vores online bookingsystem.

Mandskabsvogne Der er ingen produkter i kategorien.

Leje af mandskabsvogn

Hos Nordjysk Lift har vi et af landets største maskin- og vognparker indenfor mandskabsfaciliteter, og råder over et bredt udvalg af diverse vogne, moduler og tilbehør. Til byggepladsen har vi de populære ’formandsvogne’ med køkken og WC samt spise- og omklædningsvogne med plads til op til 10 mand. Til festivalpladser og øvrige situationer som kræver stor fleksibilitet i indretningen har vi flere et- og to-rums vogne, som lejer selv kan indrette efter behov. Flere af vores mandskabsvogne til udlejning har dig køleskab, tørreskab, WC og/eller køkken som standard. Vi leverer den mandskabsvogn som passer bedst til dit behov og sørger for afhentning, når I ønsker det. Ønsker I at forlænge lejeperioden, så ringer I blot på tlf. 99 245 245 eller kontakter jeres lokale afdeling og aftaler nærmere.

Som noget nyt tilbyder vi fleksible moduler opbygget fra bunden, som er 100% designet efter dine egne ønsker, kaldet Flex containere.

Mandskabsvogn til beboelse

Er I i gang med en ombygning eller har behov for ekstra plads i en længere periode, så kontakt os hør nærmere om dine muligheder for en XL mandskabsvogns til beboelse, som har alt i den nødvendige indretning og tilbehør.

 Indretning og ekstra tilbehør til mandskabsvogne

  • Omklædnings- og spiserum
  • Bad og toilet
  • Køle- og tørreskab
  • Enkeltskabe til personlige ejendele
  • Borde og stole
  • Kaffemaskine, kogeplade mm.
  • Håndvaske

Lej en mandskabsvogn med komplet service

En mandskabsvogn er i sagens natur en stor genstand at flytte rundt, men vores døgnbemandede transportafdeling sørger for levering, opsætning og tilslutning, så I har færdigklare mandskabsfaciliteter, når arbejdet går løs. Ønsker I flere mandskabsvogne eller moduler, så sørger vi naturligvis for kompakt og sikker opsætning og tilslutning, så der optages så lidt plads som muligt. I samarbejde med bygherre eller øvrig lejer aftaler vi placering, som vi sørger for har et bæredygtigt underlag til den enkelte mandskabsvogn.