Manitou

Leje af Manitou

Manitou er blevet en af byggebranchens mest populære arbejdsredskaber som følge af maskinens fleksibilitet, løftekapacitet og nemme navigation. Hos Nordjysk Lift har vi altid et stort udvalg af Manitou til leje, så du er sikker på at komme godt fra land med dit byggeprojekt. Vi sørger for en driftssikker og moderne løsning, som du kan udstyre præcist som du ønsker, både hvad angår gafler, kurve, kroge mm. Vi udlejer Manitou til både privat og erhverv, og er du i tvivl om hvilken type Manitou som matcher dit og byggeopgavens behov, så kontakt Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245, eller en af vores 11 lokale afdelinger, og få hjælp og rådgivning fra en erfaren fagmand. Hos os er du i selskab med fagfolk.

Manitou Der er 12 produkter

Viser 1 - 12 af 12 produkter

Lej en Manitou

Når du lejer en Manitou hos Nordjysk Lift, så er du først og fremmest garanteret en sikkerhedsgodkendt og funktionel løsning. Vi går ikke på kompromis med din sikkerhed, og sørger altid for at tjekke udstyret grundigt før og efter brug. Vores Manitou til udlejning kan håndtere løft af alt fra byggemateriel til mandskab og derfor er sikkerhed og tryghed første prioritet. Vi sørger altid for at have de nyeste og mest moderne Manitou på lager, hvor teknologien sørger for ekstra sikkerhed og komfort med nem navigation (både fra kurven og på jorden), advarselssignaler, nødstop mm.

 

Derudover kan du få et væld af ekstraudstyr ved leje af Manitou, så du får lige præcis den løsning, som opgaven kræver. Her iblandt pallegafler, mandskabs- og materielkurve, skovle, kroge mm., som sikrer en ideel og fleksibel arbejdsplatform. Det gør Manitou uundværligt ved krævende opgaver i højden ved eks. facadearbejde, etagebyggeri, tagdækning, industriopgaver mm.     

 

Udlejning af Manitou

Er du interesseret i at leje en Manitou, så har Nordjysk Lift 11 lokale afdelinger fordelt over hele landet, og med vores døgnbemandede transportafdeling, så kan vi håndtere din ordre, klargøre og levere din Manitou hurtigst muligt. Reservér og lej en Manitou i vores online bookingsystem eller ring på tlf. 99 245 245, så gør vi din reservation klar til levering eller afhentning hurtigst muligt.