Minigravere til leje

Leje af minigraver

Vi har altid mange typer minigravere til udlejning. Med billig leje af minigraver kommer du hurtigt igang med din graveopgaver. Find den bedste minigraver til dit behov her - vi har mange års erfaring med udlejning til både privat og erhverv.

Minigravere til leje Der er 11 produkter

Viser 1 - 11 af 11 produkter

En lille gravemaskine med stor kraft

Har du brug for en gravemaskine, der nemt skal kunne navigere på mindre plads? Så er en minigraver løsningen for dig! Med sin kompakte størrelse er minigraveren det oplagte valg til mindre graveopgaver. 

Vi har et bredt udvalg, så du er sikret en løsning, der matcher dit behov. Lad dig ikke narre minigraverens størrelse - der er masser af kraft i den lille gravemaskine. Med leje af en minigraver får du en fleksibel løsning, der nemt kan tilpasses opgaven.

Lej en minigraver med mange muligheder

Når du lejer en maskine hos os, hjælper vi gerne med at finde den bedste løsning til DIN opgave. Vi har kvalitetsmaskiner fra bla. Bobcat og Volvo, og med vægtklasser fra 900 kg til 3,5 tons kan du leje en minigraver til alle typer af udgravninger. 

Med sine larvebånd er minigraveren nem at navigere rundt på byggepladsens terræn, uanset vind og vejr. Afhængigt af hvor maskinen skal anvendes, kan du leje en minigraver med lukket førerhus eller åbent. Skal du grave både inde og ude, kan vi anbefale dig at leje en el minigraver.

Fleksibel udlejning af minigraver til privat og erhverv

Skal du foretage graveopgaver privat, kan en minigraver gøre dit arbejde meget lettere. Når du arbejder i haven, kan du fjerne rødder med en minigraver - og står kælderen for tur, kan du også klare udgravning til kælder med en minigraver. 

Vi har et stort sortiment af tilbehør til gravemaskiner, så du nemt kan tilpasse minigraveren, hvis dit behov ændres undervejs. Ring eller kig forbi en af vores 11 afdelinger, der dækker hele Danmark - vi er altid klar med kompetent rådgivning, så du trygt kan leje minigravere og andet udstyr hos os.