Minigravere til leje

Leje af minigraver

Vi har altid mange typer minigravere til udlejning. Med billig leje af en minigraver kommer du hurtigt i gang med dine graveopgaver. Her på siden finder du inspiration og hjælp til at afgøre, hvilken minigraver du bør leje til dit næste projekt. Nordjysk Lift har mange års erfaring med udlejning til både privat og erhverv, og vi hjælper altid til, at du kan leje en minigraver efter behov.

Minigravere til leje Der er 11 produkter

Viser 1 - 11 af 11 produkter

En lille gravemaskine med stor kraft

Har du brug for en gravemaskine, der nemt skal kunne navigere på mindre plads? Så er en minigraver løsningen for dig. Med sin kompakte størrelse er minigraveren det oplagte valg til mindre graveopgaver. Selv de mindre graveopgaver kan være krævende for ryggen, hvorfor det anbefales at leje en minigraver til hjælp til opgaven. Det er både bedre for din ryg, men især fordi det går meget hurtigere.

Vi sørger for et bred udvalg i leje af minigraver, og på den måde er du sikret en løsning, der matcher dit behov. Lad dig endelig ikke narre af minigraverens størrelse - der er masser af kraft i sådan en lille gravemaskine. Med leje af en minigraver får du en fleksibel løsning, der nemt kan tilpasses opgaven.

Lej en minigraver med mange muligheder

Når du lejer en maskine hos os, hjælper vi gerne med at finde den bedste løsning til DIN opgave. Vi har kvalitetsmaskiner fra blandt andet Bob Cat og Volvo, og med vægtklasser fra 900 kg til 3,5 tons kan du leje en minigraver til alle typer af udgravninger. 

Med sine larvebånd er minigraveren nem at navigere rundt på byggepladsens terræn uanset vind og vejr. Afhængigt af hvor maskinen skal anvendes, kan du leje en minigraver med lukket førerhus eller åbent. Skal du grave både inde og ude, kan vi anbefale dig at leje en el minigraver, som kan anvendes begge steder.

Udlejning af minigraver varierer selvfølgelig i prisen. Det hele afhænger af, hvor længe du skal leje den, og hvilken model du har behov for. Alt dette finder vi selvfølgelig en aftale om, når du kontakter os med et ønske om leje af en minigraver hos Nordjysk Lift.

Fleksibel udlejning af minigraver til privat og erhverv

Skal du foretage graveopgaver privat, kan en minigraver gøre dit arbejde betydeligt meget lettere. Når du arbejder i haven, kan du fjerne rødder med en minigraver, eller hvis børnene skal have gravet plads til en ny og stor trampolin, vil en minigraver også være en stor hjælp. Står kælderen for tur, kan du også klare udgravning til kælder med en minigraver. 

Vi har et stort sortiment af tilbehør til gravemaskiner, hvorfor du nemt kan tilpasse minigraveren, hvis dit behov ændres undervejs. Ring eller kig forbi en af vores 11 afdelinger, der dækker hele Danmark - vi er altid klar med kompetent rådgivning. Du kan trygt leje minigravere og andet udstyr hos Nordjysk Lift.