Minigravere

Leje af minigraver

Minigraveren er den perfekte maskine til mindre graveopgaver, hvor der er behov for fleksibilitet og nem navigation. Hos Nordjysk Lift har vi et af landets største maskinparker indenfor gravemaskiner og har blandt andet et stort udvalg af minigravere til udlejning, som kan leveres med et væld af ekstraudstyr – skovle til jordplaning, skovle med tænder til rende- og kabelgravning, hydraulisk jordbor mm. Med 11 lokale afdelinger fordelt i hele landet og en døgnbemandet transportafdeling, så kan du leje din minigraver og få leveret til adressen med kort varsel. Kontakt Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og få hjælp og vejledning fra en fagmand eller reservér din minigraver i vores online bookingsystem nu.

Minigravere Der er 12 produkter

Viser 1 - 12 af 12 produkter

Lej en minigraver hos Nordjysk Lift

Lej en minigraver fra de populære mærker Kubota og New Holland hos Nordjysk Lift og få en driftsikker og funktionel gravemaskine, som kommer nemt rundt på arbejdspladsen. Minigravere udmærker sig ved at være en smidig og fleksibel maskine, som med sine larvefødder navigere nemt på både trang plads og ujævnt terræn.

Skal du i gang med en graveopgave i haven eller til nybygningen, så tilbyder Nordjysk Lift også udlejning af motorbører, som er det perfekte supplement til en minigraver, når jord, sand og murbrokker skal flyttes fra arbejdspladsen og til vej eller container – se vores udvalg af motorbører og ring til Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 for et samlet tilbud på leje af minigraver og motorbør. 

 

Udlejning af minigraver – levering eller afhentning

Vores minigravere har totalvægte fra 900kg til 3,5tons og skal transporteres på godkendte specialtrailere. Har du ikke selv et godkendt køretøj, så kan du leje en trailer til transport af minigraver hos Nordjysk Lift eller vælge at få leveret til adressen af vores døgnbemandede transportafdeling. Så skal du ikke bekymre dig om afhentning og tilbagelevering, men blot efterlade minigraveren, hvor den blev leveret. Så har I én bekymring mindre og undgår unødig lejetid som følge af fragtbegrænsninger.

 

Lej minigraver til alle typer graveopgaver

Uanset dit behov for gravemaskine, så er du garanteret et kvalitetsprodukt, som eftersynes løbende - og minimum før hver udlejning - samt overholder alle sikkerhedsforskrifter. Vi stiller krav til vores udlejningsmateriel og ved, at du forventer en driftsikker og funktionel løsning, som bidrager til en smidig arbejdsproces. Som et af landets største leverandører af minigravere til udlejning, så kan vi levere lige præcis den minigraver, som matcher dit behov – og har vi den ikke på lager, så vil vi gøre alt for at skaffe den hjem.