Minikraner

Minikran til leje

Har du brug for en lille kran, der ikke fylder meget? Så kig nærmere her, hvor du finder minikran til udlejning. Vi tilbyder leje af minikraner, der kan klare selv større løft.

Minikraner Der er 6 produkter

Viser 1 - 6 af 6 produkter

Lej en minikran til løftearbejdet

Når der er brug for en kran, der kan løfte materiale højt op, har vi mange forskellige kraner til udlejning. Hvis du har brug for at klare tunge løft, men arbejdet skal udføres på begrænset plads, er løsningen at finde blandt de små kraner.

Med en Jekko minikran får du en stærk kran, der effektivt kan klare løft til 8,5 m. uden at have brug for masser af plads til platformen. Små hydrauliske kraner kan bruges til mange forskellige opgaver, hvor pladsen er trang.

Fordele ved leje af lille kran

Lad dig ikke snyde af navnet - kapaciteten hos disse minikraner kan overraske de fleste! Trods størrelsen vil højdekapacitet og styrke hos de mindre kraner, være tilstrækkeligt for en bred vifte af opgaver.

Vælg en minikran drevet på el til løftearbejde indendørs, hvor udluftningen er begrænset. Med kombineret diesel og el motor, findes der også solide minikraner til udendørs brug, hvor der er brug for en lille kran.

Udlejning af minikraner til private og erhverv

Når du lejer materialer fra Nordjysk Lift, er du sikker på at have en professionel løsning til en lav pris. Vores medarbejdere har stor erfaring med udlejning af kraner i alle størrelser, og vi er altid klar med råd og vejledning. Ændrer dit behov sig undervejs, kan du nemt få tilpasset løsningen, uanset om du er privatperson eller har firma.

Slip for store investeringer i dyre materialer, og lej i stedet materiale efter behov - Nordjysk Lift servicerer og udlejer til hele landet.