Pladevibrator

Pladevibrator til leje

Her finder du vores udvalg af pladevibratorer til en bred vifte af opgaver. Hos os kan du leje en pladevibrator til komprimering af underlag. Vi har forskellige typer pladevibrator til sand, grus og jord. Kig nærmere, og find den rette pladevibrator til udlejning hos os.

Pladevibrator Der er 10 produkter

Viser 1 - 10 af 10 produkter

Hvad bruges en pladevibrator til?

En pladevibrator er uundværlig, når du skal klargøre underlag til forskellige typer af belægning. Har du ikke brugt pladevibrator, når du lægger eksempelvis fliser i indkørslen, risikerer du at de nyanlagte fliser ikke bliver liggende som ønsket. Med tiden vil stenene skride, fordi underlaget bevæger sig. 

Brug en pladevibrator til at stampe underlaget, så det er perfekt komprimeret til det lag, der skal ovenpå det klargjorte underlag. Jo større kompressionsdybde, jo fastere bliver underlaget. Og jo fastere underlaget er, så meget desto bedre og mere holdbart bliver det endelige resultat.

Vi tilbyder udlejning af pladevibrator, der passer til netop din opgave, og har stor erfaring med udlejning af værktøjer, maskiner og andet materiel til både private og erhverv.

Gode grunde til at leje en pladevibrator

Hvis du gerne vil have et godt slutresultat, både hvad angår holdbarhed og udseende, er det essentielt at gøre et grundigt forarbejde. Lej en pladevibrator, så du slipper for at ærgre dig over en ujævn flisegang eller skæv indkørsel. Med et fast, jævnt underlag vil selve lægning af sten og fliser gå let som en leg, og du kan snart nyde resultatet. 

Kombinationen af vægt og vibrationer gør pladevibratoren til en uundværlig medspiller, når du skal have et solidt og plant underlag. Hvis underlaget er udsat for en stor belastning, er det vigtigt at komprimere sand og grus i dybden - jo større belastning, desto dybere komprimering kræves der. Vælg den rigtige pladevibrator, der kan komprimere i passende dybde. 

Skal haven stå snorlige, kan en pladevibrator få din græsplæne til at være helt jævn, ved først at stampe underlaget før du lægger græs. Og når vi taler smuk finish, kan du sørge for at de nyanlagte fliser ligger helt perfekt: Tilpas pladevibratorens kraft, og give stenene en tur med maskinen til allersidst. 

Lej den bedste pladevibrator til opgaven

Når du skal leje en pladevibrator, skal du vælge den, der egner sig bedst til din arbejdsopgave. Vi har mange forskellige pladevibratorer at vælge imellem, uanset om du skal bruge en større maskine til et stort areal, eller bare har brug for en lille pladevibrator til en mindre opgave.

Har du brug for en jordloppe eller pladevibrator til fliser i indkørslen derhjemme, tilbyder vi leje af lille pladevibrator. De mindre modeller er nemme at håndtere, og skal du stampe underlag indendørs, eller et sted med begrænset ventilation, har vi en batteridrevet elektrisk pladevibrator.

Til de store opgaver skal der muligvis bruges en professionel pladevibrator på 200 kg plus, der både klare en meget fast komprimering, har en større tank (= længere driftstid før genpåfyldning) og som har frem/bak-funktion.


Tjekliste til leje af pladevibrator

Vægt / Kompressionsdybde

Vælg en pladevibrator med høj vægt og stor kompressionsdybde til større opgaver, hvor underlaget skal klare høj belastning. Til mindre opgaver (gangarealer o. lign.) vil en let pladevibrator til leje være passende.

Plademål / form

Målene på vibrationspladen fortæller hvor stort et areal maskinen kan dække. Skal du stampe et stort område, vil du spare tid og kræfter ved at vælge en pladevibrator med stor plade.
Til opgaver der kræver mere præcision eller hvor pladsen er begrænset, vil en lille, kompakt pladevibrator være bedst. Vi har også en rund pladevibrator, der er perfekt til at komprimere omkring søjler, brønd og andet med rund kurve.

Drivmiddel

Bruger din pladevibrator benzin eller diesel som drivmiddel, vil der være behov for udluftning og ventilation, der kan sørge for at arbejdsmiljøet er sikkert. Skal du udføre arbejde indendørs, har vi løsningen med el pladevibrator, der bruger batteri. 

Retningsstyring

De fleste pladevibratorer har fremadstyring, men der findes også flere modeller med bakfunktion, der kan være nyttigt til mange opgaver. 

Udlejning af pladevibrator til private og erhverv

Hos Nordjysk Lift sætter vi en ære i at kunne tilbyde professionelt udstyr til både erhverv og privatpersoner. Vi står klar med råd og vejledning, så du er sikret at løsningen matcher dit behov.

Hvis du er på udkig efter en billig pladevibrator, kan du leje en hos os. Undgå at betale overpris eller investering i dyrt udstyr, du sjældent har brug for. Med afdelinger fordelt over hele Danmark, er vi altid i nærheden hvis du har brug for hjælp.

Bestil pladevibrator allerede i dag, og vælg selv om du ønsker levering eller afhentning. I oversigt over afdelinger i Nordjysk Lift finder du nemt frem til din nærmeste afdeling, hvor vores medarbejdere står klar til at hjælpe.