Pladevibrator

Pladevibrator til leje

Her på siden finder du vores udvalg af pladevibratorer til effektiv komprimering af forskellige typer underlag som sand, grus og jord. Med en pladevibrator stampes underjorden, så den belægning, der skal ovenpå, kommer til at ligge jævnt og fast. Jo større kompressionsdybde, jo fastere et underlag og dermed et mere holdbart resultat.

Pladevibrator Der er 12 produkter

Viser 1 - 12 af 12 produkter

Hvilken pladevibrator skal du vælge?

Når du skal leje en pladevibrator, er det vigtigt, at du vælger den, der passer bedst til din arbejdsopgave. Er der tale om et større areal, der skal komprimeres, bør du vælge en af de større maskiner, mens du kan leje en lille pladevibrator til mindre omfangsrige opgaver.

Det kan f.eks. hvis du har en lille indkørsel eller skal have stampet et mindre areal til den nye terrasse. Her er vores jordlopper - altså vores små pladevibratorer - ideelle, samtidig med at de er lettere at håndtere og manøvrerer end de større maskiner.

Til store opgaver bør du omvendt vælge en professionel pladevibrator på 200+ kilo, der giver en yderst solid komprimering. Typisk har de større modeller også en længere driftstid, ligesom det er muligt at leje en pladevibrator med bakke-funktion, der gør arbejdsgangen lettere.

Tjekliste

Hos os står vi for udlejning af pladevibratorer til både private og erhverv i hele landet, og for os er det vigtigt, at det materiel, du lejer, også matcher dit behov. Derfor har vi også lavet denne tjekliste med specifikationer og funktioner, du bør overveje i forhold til dit projekt, inden du lejer en pladevibrator hos os.

 • Vægt og kompressionsdybde
  En pladevibrator er en effektiv maskine til stampning af underlag af to grunde: nemlig kombinationen af vibrationer og vægt. Det vil sige, at en stor pladevibrator med høj vægt har en større kompressionsdybde, som bør anvendes ved underlag, der skal klare høje belastninger. Skal du bruge en pladevibrator til fliser eller indkørsel, er en af de mindre tunge modeller tilstrækkelig.

 • Plademål og form
  Målene på vibrationspladen fortæller, hvor stort et areal maskinen kan dække. Skal du komprimere et stort område, kan du spare tid og kræfter ved at vælge en model med stor plade. Til opgaver, der kræver præcision, eller hvor pladsen er trang, er en mindre, kompakt model bedre. Vi har også en rund pladevibrator i vores sortiment, som egner sig til komprimering omkring søjler og andre kurvede områder.

 • Drivmiddel
  En pladevibrator fås med enten en forbrændingsmotor eller med elmotor. Vælger man en maskine, der kører på benzin, skal der være tilstrækkelig udluftning og ventilation på anvendelsesstedet, således arbejdsmiljøet er sundt og sikkert. Vi anbefaler imidlertid en pladevibrator på el eller batteri, hvis maskinen skal anvendes indendørs.

 • Retningsstyring
  Alle pladevibratorer i vores sortiment kan køre fremad. Men det er ikke alle der kan bakke. Derfor bør du overveje, om en maskine med bakfunktion er nyttig til det formål og den opgave, du skal løse.

Har du brug for råd og vejledning til at vælge den rette model, står vores team altid klar til at hjælpe både pr telefon eller fysisk i vores afdelinger landet over. Se oversigten over afdelinger, og find den forretning, der ligger tættest på dig.