Saxlifte

Udlejning af saxlifte

Hos Nordjysk Lift har vi et bredt udvalg af fleksible og manøvredygtige saxelifte, som kan anvendes til både inden- og udendørs opgaver. Når du skal leje en saxlift, så vælg model ud fra opgavens behov og tag højde for arbejdshøjde, behov for rækkevidde samt eventuelle krav til platformen/kurven. Er du i tvivl om hvilken type saxelift, som matcher dit behov bedst muligt, så ring til Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og få hjælp og rådgivning af en fagmand.

Saxlifte Der er 23 produkter

Viser 1 - 23 af 23 produkter

Udlejning af saxelift i hele landet


Med 11 afdelinger fordelt over hele landet tilbyder Nordjysk Lift landsdækkende udlejning og levering af saxlifte. Lej din saxlift via vores online bookingsystem og vær sikker på, at din ordre er registreret og klargjort til levering eller afhentning hurtigst muligt.

Leje af saxlifte på el og diesel


Har du behov for en manøvredygtig saxlift til eksempelvis udskiftning af lysstofrør, kabelarbejde, arbejde mellem reoler eller øvrigt indendørs arbejde, hvor pladsen er trang, så har vi en række ideelle modeller, som nemt kommer gennem døre og kan arbejde i smalle gange/korridorer. Saxliftens kompakte dimensioner gør den velegnet til arbejdsopgaver, hvor pladsen er trang eller adgangen til arbejdsområdet er begrænset.
Vi anbefaler vores elektriske saxelifte til indendørs opgaver, hvor underlaget er plant og stabilt. Lej en saxlift med afsmitningsfrie hjul og undgå mærker på gulvene.

Vores dieseldrevne saxlifte er velegnet til en række forskellige typer montagearbejde, hvor der er behov for større løftekapacitet uden at gå på kompromis med liftens manøvredygtighed. Alle vores dieseldrevne saxelifte er stabile og driftsikre modeller, som har den sikkerhed, komfort og stabilitet der forventes af en kvalitetsløsning.

Vi anbefaler leje af saxlift til følgende typer opgaver og monteringsarbejde:


Kabelarbejde i højden
Montering og reparation af glas/vinduer
Malerarbejde af gavl og udhæng
Installation og service af el og elektronik
Ventilationssystemer
Rengøring og svejsning i højden


Vælg den rigtige saxlift – ring på tlf. 99 245 245!


Er du i tvivl om hvilken type saxelfit som passer bedst til at få løst din arbejdsopgave, så kontakt en fagmand fra Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og bliv klædt ordentligt på. Vores faglige stolthed er din garanti for en professionel og driftsikker løsning – leveret direkte på adressen.