Saxlifte

Udlejning af saxlift

Her på siden finder du hele vores udvalg af saxlifte, som alle udbydes til udlejning til både private og erhverv.

Modellerne varierer i mulig arbejdshøjde, kapacitet og andre egenskaber, og når du lejer en saxlift, bør du altid have for øje, hvilken opgave eller hvilket formål saxliften skal tjene.

Er du i tvivl om hvilken model, der bedst opfylder dine krav og behov, kan du altid kontakte vores team af erfarne medarbejdere for gode råd og vejledning.

Saxlifte Der er 24 produkter

Viser 1 - 24 af 24 produkter

Lej saxlift til alle typer arbejde i højden

Når du skal i gang med et projekt og har brug for en stabil platform, der tillader dig at udføre arbejdet i højde sikkert og effektivt, så er en saxlift vejen frem.


Med en saxlift har du mulighed for at indstille platformen i den ønskede højde. Som tommelfingerregel defineres arbejdshøjden ud fra den højde, platformen kan hæves til plus cirka 2 meter.


Saxlifte anvendes til at løse en lang række forskellige opgaver, da platformens størrelse giver mulighed for at medbringe udstyr og materialer til det sted, arbejdet skal udføres. Det kan f.eks. være ved udskiftning af vinduer, opsætning af spær, når der skal males gavl eller noget helt fjerde.


Arbejdsplatform i rette højde med en saxlift

Med en flytbar saxlift er der mulighed for at kunne klare en bred vifte af opgaver. Uanset om du skal lave montagearbejde, male gavl eller svejse i højden, har vi en saxlift, der egner sig til jobbet. I vores sortiment finder du saxlifte til udlejning i alle højder - fra vores minisaxlift på 6 meter til den helt store saxlift, der kan hæves til 26,5 meter, og alle højder derimellem.


Tjekliste til leje af den bedste saxlift

Når du skal bruge en saxlift, er der en række faktorer, du bør overveje, således du får den bedste løsning og ikke mindst de mest optimale forudsætninger for at løse de foreliggende opgaver. Højden på liften er selvsagt relevant - det samme gælder saxliftens vægt, løftekapacitet, platform, manøvrering og evner i terræn.


Skal saxliften anvendes indenfor, kan du få en eldrevet lift, så indeklimaet ikke påvirkes negativt af usunde udstødningsgasser. Foregår arbejdet imidlertid udendørs, har vi saxlifte med både el- og dieselmotorer, der let står imod udfordringer fra både vejr og terræn.


Vi har mange års erfaring med udlejning af saxlifte og andet materiel til både privat og erhverv. Vores landsdækkende kæde er altid klar med råd og vejledning, så du er sikker på at få den bedste løsning til dit behov. Ring og hør nærmere om dine muligheder og få en god pris på leje af saxlift.