Saxlifte

Udlejning af saxlifte

Skal du bruge en saxlift? Her finder du et stort udvalg af saxlifte til udlejning. Uanset hvilken opgave, du skal bruge en saxlift til, finder du løsningen her. Se nærmere på de forskellige modeller, og kontakt os for at få en billig saxlift til leje.

Saxlifte Der er 23 produkter

Viser 1 - 23 af 23 produkter

Lej saxlift til alle typer arbejde i højden

Når du skal udføre arbejde i højden, har du brug for en stabil platform. Med en saxlift kan du nemt og sikkert hæve arbejdsplatformen til den ønskede højde. Vi har saxlifte til ethvert behov og enhver type opgave.

Vælg den rette saxlift ud fra hvor din opgave skal udføres. Det vigtigste, at have for øje når du skal leje en saxlift, er at vide hvor højt, du har brug for at kunne hæve platformen. Arbejdshøjden vil altid være den højde, platformen kan hæves til, plus ca. 2 meter. 

En saxlift er en god løsning til mange typer af opgaver, da platformen giver mulighed for at have udstyr og materiale med sig op til det sted, hvor arbejdet skal udføres. Hvad enten du skal skifte vinduer, male, lave ventilationssystem eller svejsearbejde, har vi en saxlift, der kan gøre dit arbejde lettere at udføre.


Arbejdsplatform i rette højde med en saxlift

Med en flytbar saxlift er der mulighed for at kunne klare en bred vifte af opgaver. Uanset om du skal lave montagearbejde, male gavl eller svejse i højden, har vi en saxlift, der egner sig til jobbet. I vores sortiment finder du saxlifte til udlejning i alle højder, lige fra minisaxlift, 10 meters saxlift, og giganten i flokken, der kan nå imponerende 26,5 meter arbejdshøjde. 

Når du skal leje en saxlift, skal du derfor overveje hvor højt, du har brug for at kunne hæve platformen. Der findes mange saxlifte til 8-14 meters højde, hvilket dækker behovet for de fleste typer af opgaver både inde og ude. Det er dog vigtigt at sikre sig, arbejdet kan udføres sikkert, og derfor skal du vælge en saxlift i tilpas højde.  

Skal du bruge en mindre lift, har vi mini saxlift på 6 meter, eller varianter til en arbejdshøjde på 8 eller 10 meter. Er der brug for at plads til at have både udstyr, materiel og mandskab til en arbejdsopgave meget højt oppe, skal du se nærmere på vores største saxlift i sortimentet: Her får du en lift med en kæmpe platform, der kan hæves helt op til 26,5 meter.