Stiger/Faldsikring

Udlejning af stiger og faldsikring

Vi tilbyder hos Nordjysk Lift leje af moderne og solide stiger og faldsikringsanordninger til mange forskellige formål, og mange forskellige højder. Udover stillads, tilbyder vi også tagstiger, skydestiger, livlinesystemer, sikkerhedsbælter, faldsikring og meget mere. Med over 11 afdelinger landet over er vi altid i nærheden, og sammen med vores hjemmeside og døgnåbne telefonservice står vi altid klar med udlejning af stiger og faldsikring af høj kvalitet til faste, lave priser.

Kontakt os på tlf. 99 245 245 for at leje udstyr og materiel, eller foretag leje direkte på vores online bookingsystem her på hjemmesiden.

Stiger/Faldsikring Der er ingen produkter i kategorien.

Leje af faldsikring og stiger til erhverv og privat

Hos Nordjysk Lift tilbyder vi udlejning af stiger og faldsikring i høj kvalitet til både private og erhvervsdrivende. Uanset om du mangler en stige derhjemme for at rense dine tagrender, eller om du skal bruge faldsikring til en større byggeopgave, er vi klar til at hjælpe dig med at gøre din arbejdsproces så nem, god og sikker som muligt.

Alt afhængigt af opgavens omfang, kommer vi gerne ud og hjælper med at vurdere og opmåle opgaven, for at sikre at du får den bedst mulige løsning til din opgave. Dette er selvfølgelig både gratis og uforpligtende. Herudover står vi altid klar til at hjælpe dig med valg af den rigtige stige eller det rigtige faldsikring på vores telefon, uanset opgavens størrelse.

Har du brug for en dedikeret og dygtig sparringspartner til større byggeopgaver, entrepriser og lignende, står vi klar med vores service, når du har behov for vores hjælp.

Er du i tvivl om hvilken stige eller hvilket faldsikring, der bedst dækker dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os på vores døgnåbne telefon 99 245 245.

Leje – levering og afhentning

Hos os har du mulighed for at afhente dit materiel hos den af vores 11 afdelinger, der ligger tættest på dig, så længe du har det godkendte og rigtige køretøj til det. Ønsker du det leveret, er det selvfølgelig også muligt. Vi kører ud med alt, og dermed slipper du også for ekstra lejetid som følge af egne transportbegrænsninger.