Stillads

Leje af stillads

Hos Nordjysk Lift tilbyder vi et stort udvalg af forskellige typer stilladser til både professionelle og gør-det-selv projekterne. 

Uanset om du mangler et rullestillads, murerstillads, skorstensstillads, foldestillads eller evt. et trappetårn, så står vi klar med en skarp pris på et sikkerhedsgodkendt og stærkt stillads.

Stillads Der er ingen produkter i kategorien.

Udlejning af stillads

Når du lejer et stillads hos Nordjysk Lift, så leveres det komplet med tilbehør, så dit stillads lever op til arbejdstilsynets krav og sikkerhedsforskrifter. Vi går hverken på kompromis med din sikkerhed eller vores forpligtigelser. Derfor rådgiver vi også om opsætning samt nedtagning af stilladset, så du er klædt bedst muligt på, når du skal bruge dit stillads. 

Vi har desuden en lang række ekstra tilbehør til stilladsudlejning på lager, så du kan få teltoverdækning, rørstøttere, ekstra murerbukke, faldsikringer og sikkerhedsnet med i din stilladsleje.

 

Stillads leje til alle typer behov

Vores stillads løsninger dækker over alle typer behov og arbejdsopgaver. 

Vi har således fleksible og funktionelle rullestilladser til de mindre renoverings- og byggeopgaver til eksempelvis facader og gavle samt murerstillads med niveauinddeling til de større projekter.

Vi kan også leje dig et foldestillads, hvis du ønsker et fleksibelt stillads, der er nemt at tage op og ned. Samtidig er det også et stillads med hjul, der gør det muligt for dig at flytte rundt på de forskellige foldestilladser, hvis du skal leje flere.

 

Afhentning eller levering af stillads i hele landet

Med 11 lokale afdelinger fordelt over hele landet, samt en døgnbemandet transportafdeling, så står vi klar med både det rette kvalitetsmateriel samt kompetent rådgivning - så dit leje af stillads bliver det rigtige første gang.

Vi har ligeledes en døgnbemandet transportafdeling, så kan vi garantere hurtig levering af vores stilladser. 

På den måde kan du komme hurtigt i gang med arbejdet, og vi afhenter materielet igen, når du er færdig. Mindre rullestilladser kan dog typisk afhentes i en trailer hos en af vores 11 lokale afdelinger, og vi sørger for at stillads samt tilbehør er klar til dig, når du ankommer.

Er du i tvivl om hvilket type stillads, som dækker dine behov bedst muligt, så kontakt en fagmand fra Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og få hjælp og vejledning.