Teleskoplæssere

Leje af teleskoplæsser

Hos Nordjysk Lift har vi et bredt udvalg af teleskoplæsser til udlejning og tilbyder bl.a. et af landets førende maskinparker indenfor de populære Manitou teleskoplæssere. Lej en teleskoplæsser og opnå maksimal effektivitet og fleksibilitet med arbejdet i højden, hvor du kan håndtere alt fra materiel til mandskab. Alt afhængig af behov og udfordringer, så har vi et væld af tilbehør indenfor kurve, kroge, pallegafler, containere mm., så I er sikret den perfekte løsning. Vi udlejer teleskoplæssere til både privat og erhverv - kontakt Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245, eller en af vores 11 lokale afdelinger, og få hjælp og rådgivning fra en erfaren fagmand.

Teleskoplæssere Der er 18 produkter

Viser 1 - 18 af 18 produkter

Lej en teleskoplæsser hos Nordjysk Lift

Alle vores teleskoplæssere er udstyret med nyeste teknologi og overholder alle sikkerhedsforskrifter, så I trygt kan gå i gang. Vi vægter sikkerhed og funktionalitet højt og du er altid garanteret kvalitetssikret og moderne materiel, som foruden løbende vedligehold bliver sikkerhedsgodkendt minimum én gang om året til lovpligtigt eftersyn.

Med 11 afdelinger fordelt i hele Danmark samt døgnbemandet transportafdeling, så kan du enten vælge at få leveret eller selv afhente din teleskoplæsser. Ring og reservér den teleskoplæsser du ønsker at leje eller anvend vores online bookingsystem og vær sikker på, at din ordre er registreret og klargjort.

 

Hjælp til valg af teleskoplæsser?

Er du i tvivl om hvilken type teleskoplæsser som matcher behov og krav til byggeopgaven, så står vores erfarne fagfolk klar med uforpligtende rådgivning. Vi kommer også gerne ud og besigtiger opgaven, så du er garanteret den rette løsning og leje af teleskoplæsser første gang. Hos Nordjysk Lift er alle kunder lige vigtige, så uanset om du ønsker at leje en teleskoplæsser til en mindre renoveringsopgave eller har behov for flere typer af maskiner til en større opgave, så har vi både det rette materiel og det rigtige tilbud.

 

Kontakt Nordjysk Lift – ring på tlf. 99 245 245!