Toiletvogne

Toiletvogn leje til byggeri, festival, havefest og meget mere.

Lej en toiletvogn til det du har brug for hos Nordjysk Lift. Hos os finder du et udvalg af div. toiletvogne til brug både på byggepladsen, festivals-pladsen men mindre kan også gøre det eks. til opstilling i haven ved ombygning og renovering. Vi tilbyder en række forskellige toiletvognstyper i forskellige størrelser. Du kan f.eks. leje en toiletvogn med bad eller en toiletvogn med tank. Derudover har vi også toiletvogne m/u urinal og nogle med handicapvenlige forhold.

Toiletvogne Der er 10 produkter

Viser 1 - 10 af 10 produkter

Lej toiletvogn til fest

Hos Nordjysk Lift forstår vi, at selv de mindste detaljer kan gøre en stor forskel, når det gælder om at afholde et vellykket arrangement. Derfor udlejer vi også toiletvogne til din fest. Vores toiletvogne kan lejes dagligt eller ugentligt, og vi tilbyder levering og afhentning for at gøre det hele endnu nemmere. 

Lej en toiletvogn i nærheden af dig

Vi kan med vores 11 lokale, landsdækkende afdelinger samt døgnbemandet transportafdeling sørge for transport, opsætning og tilslutning. Vores veluddannet fagpersonale kan ligeledes rådgive dig til det rette valg af toiletvogn til dit behov. Ønsker du rådgivning til dit valg eller et godt tilbud, så kontakt Nordjysk Lift på tlf.: 99 245 245.

Vi udlejer toiletvogne over hele Danmark. Nedenfor kan du se, hvilke byer vi har afdelinger i.

AalborgFrederikshavnGrenaaHillerødHjørringHvidovreOdenseRandersThistedÅrhus og Vejle.