Trailerlift

Lej en trailerlift

Lej en trailerlift hos Nordjysk Lift og få den perfekte løsning til mindre renoverings- og installationsopgaver i højden. Vores trailerlifte har en lav egen vægt, som kan trækkes af de fleste varebiler og det gør løsningen ideel til korttidsopgaver, hvor I selv kan afhente og levere trailerliften efter behov.

Alle trailerlifte fra Nordjysk Lift overholder alle lov- og sikkerhedsmæssige krav, så du er garanteret en driftsikker og stabil løsning. Er du i tvivl om hvilken type trailerlift som matcher dit behov, så ring til Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og få hjælp og rådgivning af en fagmand.

Trailerlift Der er 8 produkter

Viser 1 - 8 af 8 produkter

Udlejning af trailerlifte


Med leje af trailerlift får du en multifunktionel og fleksibel løsning, som kan håndteres af de fleste og anvendes til et væld af opgaver. Vores trailerlifte er et populært valg hos private, som ønsker en god og billig løsning, når der skal udføres mindre renovering- og vedligeholdelses opgaver på egen hånd.

Eksempelvis udskiftning af vinduer, beskæring af træer/beplantning, renovering af facade mm. Vores trailerlifte er nemme at montere på anhængertrækket og der behøves blot en kort introduktion af en fagmand fra Nordjysk Lift, så I sikkert og nemt kan stabilisere trailerliften med de hydrauliske støtteben.

Skal liften placeres i en indkørsel, have, baggård eller lignende, så vælg en trailerlift med justerbar hjulaksel, hvor transportbredden kan reduceres og dermed gør liften nem at placere efter behov.

Vi anbefaler leje af trailerlift til følgende arbejdsopgaver

- Renovering af facade og udhæng
- Beskæring af træer og beplantning
- Montering og maling af vinduer
- Malerarbejde af gavl og udhæng
- Adgang til højtliggende repos
- Rens og renovering af tagrender

Samt en lang række øvrige kortvarige renoverings- og byggeopgaver som kræver en arbejdsplatform i højden. Er du i tvivl om, hvorvidt en trailerlift vil være den ideelle løsning til dit behov, så kontakt Nordjysk Lift og få hjælp og rådgivning – vi kender behovene og vil i langt de fleste tilfælde kunne guide dig via telefon til den rette løsning.


Vælg den rigtige trailerlift – ring på tlf. 99 245 245!

Er du i tvivl om hvilken type trailerlift som passer bedst til at få løst din arbejdsopgave, så kontakt en fagmand fra Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og bliv klædt ordentligt på. Vores faglige stolthed er din garanti for en professionel og driftsikker løsning.