Trailerlift

Trailerlift udlejning 

Lej en trailerlift hos os og få den perfekte løsning til mindre renoverings- og installationsopgaver i højden. Vores trailerlifte har en lav egenvægt og kan derfor trækkes af de fleste varebiler. Dette gør trailerliften ideel til korttidsopgaver, hvor I selv kan afhente og levere trailerliften efter behov.

Vores trailerlifte overholder alle lov- og sikkerhedsmæssige krav, så du er garanteret en driftsikker og stabil løsning. Lej en trailerlift direkte gennem vores online bookingsystem, eller kontakt os på tlf. 99 24 52 45.

Trailerlift Der er 7 produkter

Viser 1 - 7 af 7 produkter

Lej en trailerlift til dit projekt

Når du lejer af trailerlift, får du en multifunktionel og fleksibel løsning, der kan anvendes til et væld af opgaver. Trailerlifte er særligt et populært valg blandt private, som ønsker en god og billig løsning, når der skal udføres mindre renovering- og vedligeholdelses opgaver på egen hånd.

Det kan for eksempel være udskiftning af vinduer, beskæring af træer, renovering af facade m.m. Vores trailerlifte er nemme at montere på anhængertrækket, og du behøver blot en kort introduktion af en fagmand fra Nordjysk Lift, så kan du nemt og sikkert stabilisere trailerliften med de hydrauliske støtteben selv.

Skal liften placeres i en indkørsel, have, baggård eller lignende, så anbefaler vi, at du lejer en trailerlift med justerbar hjulaksel, hvor transportbredden kan reduceres, og liften dermed nemt kan placeres efter behov.

Vi anbefaler leje af trailerlift til følgende arbejdsopgaver

Trailerlifte egner sig til et væld af forskellige arbejdsopgaver hos både private og i industrien. Dog er trailerlifte særligt ideelle, når du skal:

- renovere facade og udhæng;
- beskære træer og beplantninger;
- montere og male vinduer;
- male gavl eller udhæng;
- have adgang til højtliggende repos;
- rense og renovere af tagrender.

Herudover egner trailerliften sig også til en lang række øvrige, kortvarige renoverings- og byggeopgaver, som kræver en arbejdsplatform i højden. Er du i tvivl om, hvorvidt en trailerlift vil være den ideelle løsning til dit projekt, så kontakt os for professionel råd og vejledning på telefon 99 24 52 45.