• Erhvervskunde
  • Privatkunde
29.08.2022

Nordjysk Lift holder sommerfest

I weekenden afholdt vi vores årlige sommerfest for alle medarbejdere. Kolleger fra hele landet ankom lørdag eftermiddag til vores afdeling i Hjørring, hvor værkstedet var pyntet op til et brag af en fest. I løbet af eftermiddagen kunne alle festgæster prøve kræfter med bueskydning, og til aften blev der serveret lækker mad og spillet op til dans med livemusik.

Hos Nordjysk Lift er vi stolte af at have så mange dygtige og dedikerede medarbejdere, og vores sommerfest er en god anledning til at fejre og takke dem for deres hårde arbejde. Sommerfesten gav også mulighed for, at kolleger fra vores forskellige afdelinger rundt omkring i hele landet kunne lære hinanden bedre at kende, mens de delte en sjov og festlig aften sammen.

Vi ser tilbage på en fantastisk fest, hvor vi fik styrket sammenholdet på tværs af alle afdelinger. Nu fortsætter vores fælles arbejde mod målet om at blive kundernes foretrukne valg, når det gælder materieludlejning.

Tilbage til nyhedsoversigten

Materieludlejning tæt på dig

Her finder du Nordjysk Lift

Nordjysk Lift har afdelinger i hele Danmark, så vi er altid i nærheden, når du har brug for maskiner, værktøj eller andet materiel.

Uanset hvor i landet du er, har du adgang til hele vores udvalg. Book dit materiel online og afhent i nærmeste afdeling eller få leveret direkte til den adresse, hvor du skal bruge udstyret.

Find din lokale afdeling her: