• Erhvervskunde
  • Privatkunde
22.03.2024

Nordjysk Lifts opgraderede sortiment til forårssæsonen

Med foråret lige rundt om hjørnet er det tid til at forberede sig på en ny sæson af projekter og opgaver. Hos Nordjysk Lift er vi ivrige efter at imødekomme dine behov og sikre, at du er klar til at tackle enhver udfordring, forårssæsonen måtte bringe med sig. Derfor har vi oprustet vores sortiment og tilføjet volumen til vores lager, så vi er fuldt rustet til at imødekomme dine behov.

Foråret bringer med sig en hel række projekter, der kræver de rette værktøjer og maskiner. Du skal muligvis fjerne ukrudt og mos fra udendørs områder, hvortil du kan anvende en mosfjerner eller vertikalskærer. Det kan også være, at du skal klippe hæk, træer eller buske. Her kan du med fordel anvende en flishugger eller stubfræser, som omdanner materialet til genanvendelig flis, som kan anvendes til utallige formål. Dette en miljøvenlig måde at håndtere materiale på, som gavner klimaet.

For at bevæge os væk fra naturen, så skal du måske gennemføre et opløft af facaden på bygningen, hvad end det er montering af nye skilte, udførelse af facaderens eller male facaden. Hertil kan en bomlift eller saxlift være fordelagtig for dig, da en lift sikrer dig meget stabilitet og sikkerhed. Derudover bliver det måske også nødvendigt for dig at rense fliserne foran bygningen, så dit erhvervsareal altid er indbydende for medarbejdere og kunder. Hertil kan du få glæde af en fliserenser, som er fordelagtig til rengøring af parkeringspladser, facader, fortove og maskiner.

Udforsk vores store sortiment

Uanset hvilke projekter du har i tankerne, er Nordjysk Lift klar til at hjælpe dig med dine forårsprojekter med flere maskiner og materiel end de nævnte – vores produktsortiment tæller mere end 20.000 produkter, og derfor er udvalget for bredt til at kunne komme omkring i denne tekst – men derfor anbefaler vi, at du udforsker vores sortiment således, at du selv kan finde frem til lige netop det, du mangler. Hvis du ikke kan finde det rette værktøj eller redskab, så kan du naturligvis altid ringe til os på 99 245 245 eller skrive til os.

Når du handler hos Nordjysk Lift, kan du regne med vores ekspertise og professionelle rådgivning. Vores team af erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde de rette maskiner til dine specifikke behov og projekter. Vi er dedikerede til at sikre din succes og tilfredshed, og vi går langt for at imødekomme dine krav og forventninger.

Husk at følge med på vores Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende laver opdateringer vedrørende nye produkter og projekter.  

Tilbage til nyhedsoversigten