• Erhvervskunde
  • Privatkunde
18.04.2023

Ny hjemmeside med forbedret brugeroplevelse

Vi har netop lanceret vores helt nye hjemmeside med fokus på brugervenlighed og mere gennemskuelighed. Den nye hjemmeside er designet til at give vores kunder en bedre brugeroplevelse samt at gøre det lettere og hurtigere at leje materiel.

Hjemmesidens nye design gør det nemt at navigere rundt på siden og finde den information, du som kunde har behov for. Det er også blevet mere overskueligt at finde de ønskede produkter, da der er mulighed for at filtrere efter specifikke krav.

Hos Nordjysk Lift har vi gjort en stor indsats for at gøre hjemmesiden mere gennemskuelig og informativ. Produktbeskrivelser, specifikationer og billeder er blevet opdaterede, så du lettere kan finde de produkter, der opfylder dine behov og ønsker. Det er desuden blevet nemmere at finde og vælge det tilbehør, der passer til produkterne.

Som noget nyt er det nu muligt at afmelde lejet materiel direkte på hjemmesiden. Online bookingsystemet er også blevet optimeret, så du f.eks. hurtigt kan genbestille materiel, du tidligere har lejet. Du kan selvfølgelig stadig benytte vores populære chatfunktion til at stille spørgsmål og få svar med det samme.

Vi er stolte af at præsentere det nye nordjysklift.dk, og vi håber, at du som kunde hos Nordjysk Lift får stor glæde af de mange forbedringer.

Tilbage til nyhedsoversigten