Finlay I-120RS Knusningsanlæg

Reference: 1070-296

Kontakt for pris: +45 30 85 85 50

Beskrivelse

Beskrivelse

Her ser du vores knusningsanlæg, der sætter standarden for mobilt knusningsudstyr. Denne kraftige maskine er designet til at håndtere de mest krævende opgaver inden for knusning og sigtning, hvilket gør det til en uundværlig maskine.

Du får en maskine, der kombinerer kraft og effektivitet. Den leverer produktiv knusning af forskelligartede materialer, fra beton til natursten. Den integrerede efterknuser og dobbeltsigtefunktion sikrer en ensartet produktionskvalitet og reducerer behovet for yderligere udstyr.

Finlay I-120RS er ikke kun kraftfuldt, men også yderst mobil. Den er let at transportere og kan opsættes på få minutter, hvilket gør det ideelt til både midlertidige og permanente knusningsoperationer. Maskinens højteknologiske og elektroniske betjeningspanel giver operatørerne fuld kontrol og mulighed for at tilpasse indstillingerne til specifikke opgaver.

Sikkerhed og vedligeholdelse er vigtigt for Nordjysk Lift. Denne mobile knuser sikrer sikkerhed således, at alle opgaver udføres til perfektion samtidig med at sikkerheden er helt i top og du kan arbejde trygt. Finlay I-120RS er designet til at minimere nedetid og lette vedligeholdelsesprocessen, hvilket sikrer både tids- og pengebesparelse.

Specifikationer

Specifikationer

Teknisk
Arbejdslængde

17,8

m
Arbejdsbredde

10,9

m
Arbejdshøjde

4,7

m
Fødekasse

5

m3
Sigte

1530 x 3660

mm
Transport
Længde 18,00 m
Bredde 3,10 m
Højde 3,40 m
Vægt 48150 kg

Datablad

Datablad