5 m lystårn

Reference: 1122-148

549,00 kr./ dag

Lejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.
Vær opmærksom på, at der pålægges en merpris af
  • 69 kr. for klargøring af udstyret
Vælg levering eller afhentning * Se vores leveringspriser
Leveringsadresse *
Leveringsbemærkning *
Vælg afdeling til afhentning *
Vælg ønsket varighed af leje * Få rabat ved længere tids leje
Ét døgns leje starter kl. 07:00 og varer til næste dag kl. 07:00

Beskrivelse

Beskrivelse

Ovenstående lystårn er den ideelle belysningsløsning til byggepladser, begivenheder og industrielle områder. Dette kraftfulde lystårn er designet til at opfylde de mest krævende belysningsbehov med pålidelig og effektiv ydeevne.

Intens LED-belysning
Lystårnet leverer intens LED-belysning, der skaber optimal synlighed på selv de største arbejdsområder. De kraftige lyskilder garanterer et oplyst og sikkert arbejdsmiljø. Dermed kan du udføre dit arbejde, samtidig med at sikkerheden er i top.

Brugervenlig betjening
Med et brugervenligt kontrolpanel kan du tilpasse belysningsniveauer alt efter hvilke behov, du får. Det intuitive design gør det enkelt at betjene lystårnet. Det er nemt og hurtigt at klargøre samt anvende. Tårnet, der er hele 5 meter højt, sikrer dig nogle optimale arbejdsforhold.

Robust konstruktion
Lystårnet er bygget til at modstå barske vejrforhold og krævende arbejdsforhold. Det er konstrueret med holdbarhed og pålidelighed for øje. Dermed skal du ikke bekymre dig om hvorvidt du kan placere den et vis sted eller i vis vejrforhold.

Transportabelt og fleksibelt
Det kompakte design samt hjulene gør lystårnet nemt at transportere og opstille, hvilket gør det ideelt til midlertidige arbejdssteder. Det er nemt og hurtigt at transportere lystårnet rundt omkring.

Ovenstående lystårn er den perfekte belysningsløsning, der sikrer optimal synlighed og effektivitet på byggepladser og industriområder.

 

Specifikationer

Specifikationer

Teknisk
Drivmiddel

Benzin, El

Volt

230

V
Lampe

LED

Watt

4 x 120

W
Arbejdshøjde

5

m
Model

Atlas Copco HiLight V3+

Transport
Længde 1,10 m
Bredde 0,85 m
Højde 2,00 m
Vægt 110 kg