Overkørselsrampe med kabelunderføring

Reference: 1130-010

39,00 kr./ dag

Lejepris pr. dag. Prisen er ekskl. moms.
Vælg levering eller afhentning * Se vores leveringspriser
Leveringsadresse *
Leveringsbemærkning *
Vælg afdeling til afhentning *
Vælg ønsket varighed af leje * Få rabat ved længere tids leje
Ét døgns leje starter kl. 07:00 og varer til næste dag kl. 07:00

Beskrivelse

Beskrivelse

En overkørselsrampe med huller til kabelunderføring er en speciel installationsenhed, der tjener formålet med både at skabe niveauforskelle og samtidig muliggøre passage af kabler til forskellige formål, såsom:

Niveauforskelle og passage: Overkørselsrampen med huller til kabelunderføring anvendes til at skabe niveauforskelle på vejen, typisk ved overgange eller områder, hvor man ønsker at reducere hastigheden, samtidig med at den tillader passage af kabler under vejen.

Kabelunderføring: Udover sin primære funktion som en overkørselsrampe, tillader den kabelunderføring. Dette gør det muligt at føre kabler under vejen til tilslutning af forskellige trafikstyrings- og overvågningsenheder, såsom trafiksignaler, overvågningskameraer eller andre elektroniske systemer.

Sikkerhed og trafikregulering: Overkørselsramper med huller til kabelunderføring anvendes også til at forbedre trafiksikkerheden ved at skabe niveauforskelle, der kan reducere hastigheden og øge opmærksomheden hos bilister, især i områder med fodgængertrafik eller steder, hvor lavere hastigheder er ønskelige.

Overkørselsrampen kan suppleres med skiltning, der angiver dets formål og eventuelle regler, der gælder for området, hvor den er installeret.

Specifikationer

Specifikationer

Transport
Længde 0,88 m
Bredde 0,60 m
Højde 0,08 m
Vægt 10 kg