Bomlift

Leje af bomlifte

Står du og mangler en arbejdsplatform med maksimal fleksibilitet og rækkevidde, så er en bomlift svaret. Hos Nordjysk Lift tilbyder vi landsdækkende udlejning og levering af driftsikre bomlifte til både privat og erhverv.

Hos os kan du leje bomlifte til inde- og udendørs brug, som egner sig til tagarbejde, facadearbejde, opsætning af spær eller øvrigt arbejde, der kræver stor rækkevidde og fleksibilitet.

Er du i tvivl om hvilken type bomlift, der matcher dit behov bedst muligt, så ring til Nordjysk Lift på tlf. 99 24 52 45 og få hjælp og rådgivning af en fagmand.

Bomlift Der er 25 produkter

Viser 1 - 25 af 25 produkter

Udlejning af bomlifte med stor rækkevidde

Når du lejer en bomlift hos os, er du i selskab med fagfolk. Vi kender kundernes behov og ved, hvilken type bomlift der kan klare opgaven. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven samt opmåler, så I er garanteret den rette bomlift til jeres projekt – hver gang.

Er opgaven indendørs, anbefaler vi en eldrevet bomlift, mens bomlifte med dieselmotor egner sig til opgaver udendøres og i ujævnt terræn.

Alle vores bomlifte betjenes og manøvres fra betjeningspanelet i kurven og leveres uden støtteben, så I har fuld fremdrift selv i fuld højde. Inden udlevering efterses og serviceres alle vores bomlifte grundigt på eget værksted af erfarne mekanikere, således I er garanteret en driftssikker og velfungerende løsning.

Landsdækkende levering ved leje af bomlift

Med 11 afdelinger fordelt over hele landet og ikke mindst en døgnbemandet transportafdeling, kan vi reservere og levere dit materiel indenfor kort varsel.

Vores døgnvagt sørger for, at du kan få leveret din bomlift, ligeså snart du har behov for det, så du undgår unødvendig tidsspilde midt i et bygge- eller anlægsprojekt. Registrér din ordre i vores online bookingsystem i dag, så gør vi din bomlift klar til levering eller afhentning hurtigst muligt.

El- og diseldrevne bomlifte

Vores eldrevne bomlifte er primært designet til indendørs arbejdsopgaver, hvor underlaget er plant, mens de tunge, firhjulstrukne bomlifte på diesel egner sig bedst til udendørs opgaver og i ujævnt terræn, hvor der kræves stor løftekapacitet.

Både vores el- og dieseldrevne bomlifte har en leddelt bomkonstruktion, der giver maksimal fleksibilitet og rækkevidde, og som gør bomliften ideel, når der skal manøvreres mellem forhindringer og øvrige bygningskonstruktioner.

Vælg den rigtige bomlift – ring på tlf. 99 24 52 45

Er du i tvivl om hvilken type bomlift, der passer bedst til din arbejdsopgave, så kontakt os på tlf. 99 24 52 45. Vores faglige stolthed er din garanti for en professionel og driftsikker løsning – leveret direkte på adressen.