Bomlift

Leje af bomlifte

Står du og mangler en arbejdsplatform med maksimal fleksibilitet og rækkevidde, så er en bomlift svaret. Hos Nordjysk Lift tilbyder vi landsdækkende udlejning og levering af driftsikre bomlifte til både privat og erhverv.

Hos os kan du leje bomlifte til inden- og udendørs brug og er ideelt til tagarbejde, facadearbejde, opsætning af spær eller øvrigt arbejde, som kræver stor rækkevidde og fleksibilitet.

Er du i tvivl om hvilken type bomlift som matcher dit behov bedst muligt, så ring til Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og få hjælp og rådgivning af en fagmand.

Bomlift Der er 33 produkter

Pr. side
Viser 1 - 25 af 33 produkter

Udlejning af bomlifte med stor rækkevidde

Når du lejer en bomlift hos Nordjysk Lift, så er du i selskab med fagfolk. Vi kender kundernes behov og ved hvilken type bomlift som kan klare opgaven. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven samt opmåler, så I er garanteret den ideelle bomlift til opgaven – første gang.

Er opgaven indendørs anbefaler vi vores eldrevne bomlifte, mens vores dieseldrevne bomlifte er designet til opgaver med stor løftekapacitet samt ujævnt terræn.

Alle vores bomlifte håndteres og manøvres fra betjeningspanelet i kurven samt leveres uden støtteben, så I har fuld fremdrift selv i fuld højde. Inden udlevering efterses og serviceres alle vores lifte grundigt på eget værksted af vores erfarne mekanikere – så I er garanteret en driftvenlig og ikke mindst sikker løsning.

Landsdækkende levering ved leje af bomlift

Med 11 afdelinger fordelt over hele landet samt døgnbemandet transportafdeling, så kan vi reservere og levere dit materiel indenfor kort varsel.

Vores døgnvagt sørger for, at du kan få leveret din lift ligeså snart du har behov for den – så du undgår unødvendig tidsspilde midt i et bygge- eller anlægsprojekt. Registrér din ordre i vores online bookingsystem i dag og så gør vi din bomlift klar til levering eller afhentning hurtigst muligt.

El- og diseldrevne bomlifte

Vores eldrevne bomlifte er primært designet til indendørs arbejdsopgaver, hvor underlaget er plant, mens vores tungere og firhjulstrukne dieseldrevne bomlifte egner sig bedst til udendørs opgaver, hvor løftekapaciteten er stor og terrænet ujævnt.

Både vores el- og dieseldrevne bomlifte har en leddelt bomkonstruktion, så I får maksimal fleksibilitet og rækkevidde. På den måde er en bomlift ideel til at manøvre mellem forhindringer og øvrige bygningskonstruktioner.

Vælg den rigtige bomlift – ring på tlf. 99 245 245!

Er du i tvivl om hvilken type saxelfit som passer bedst til at få løst din arbejdsopgave, så kontakt en fagmand fra Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og bliv klædt ordentligt på. Vores faglige stolthed er din garanti for en professionel og driftsikker løsning – leveret direkte på adressen.