Gravemaskine

Lej en gravemaskine til udgravning

Skal du bruge en maskine til udgravning, tilbyder vi udlejning af gravemaskiner til private og erhverv. Uanset om du søger professionelle entreprenørmaskiner eller en mindre model til udgravning af kælder i privatboligen, har vi løsningen. 

Se nærmere på vores store udvalg af gravemaskiner og tilbehør, så er du klar til at komme i gang med dit gravearbejde!

Gravemaskine Der er ingen produkter i kategorien.

Udlejning af gravemaskiner til alle slags opgaver

Når du skal i gang med dit gravearbejde, vil den rette type af gravemaskine lette dit arbejde betragteligt. Hvad enten du står overfor at skulle udgrave et stort areal som led i en større entreprenøropgave, eller “bare” skal grave ud derhjemme, kan du leje en gravemaskine hos os. 

Vi har mange års erfaring med udlejning af gravemaskiner til både firmaer og privatpersoner, og er altid leveringsdygtige i kvalitetsmaskiner til en fair pris. Er du i tvivl om hvilken gravemaskine, der egner sig bedst til netop din opgave, hjælper vi dig også gerne med at finde den rette løsning. Vi har store gravemaskiner og vi har små gravemaskiner, og du kan altid kontakte os med spørgsmål om, hvordan du kan leje en gravemaskine hos Nordjysk lift

Lej en minigravemaskine eller 14 tons gravemaskine med råstyrke

Der findes lige så mange typer af udgravninger og graveopgaver, som der findes huller - derfor har vi sørget for, at vores vognpark kan imødekomme netop dit gravebehov. 

Vi har mange forskellige minigravere, der, som navnet antyder, er beregnet til mindre graveopgaver, såsom udgravning af gulv, have og andre typer af opgaver i og omkring hjemmet. Så hvis du skal i gang med at grave kælder ud, kan vi anbefale dig at leje en lille gravemaskine hos os. 

Enhver entreprenør kan bekræfte vigtigheden i, at du vælger den rette model til opgaven. Vi kan tilbyde leje af gravemaskine på hjul eller larvebånd, og i alle vægtklasser (fra 800 kg til 45 tons) - vores driftssikre gravemaskiner kan klare alle opgaver, uanset om det er udgravning til fundament eller krævende jord- og anlægsopgaver. Du har frit valg til at vælge om det skal være en Volvo gravemaskine eller en Case gravemaskine, det afhænger helt og aldeles af din(e) forestående opgave(r).

Har du brug for en el-gravemaskine, der kan grave indendørs uden at forurene med CO2, vil det være oplagt at leje en hybrid gravemaskine. Her vil du kunne grave både inde og ude med den samme maskine, uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller maskinkraft. 

 

Tilbehør og skovle til gravemaskiner

Vi tilbyder også udlejning af forskellige typer af skovle til gravemaskiner, så du kan klare alverdens graveopgaver. Uanset hvilken maskine du skal bruge, har vi diverse størrelser og typer af skovle til leje. Hvad enten du skal transportere jord eller har brug for kabel/-rendegravning, har vi en skovltype til formålet. 

Med fleksibiliteten i at kunne udskifte skovl på gravemaskinen, er det nemt at få en alsidig løsning til en fornuftig pris. Vi har mange års erfaring med udlejning til alt fra store virksomheder i bygge- og anlægsbranchen til gør-det-selv-folket. Ring og få et godt tilbud på leje af gravemaskine, der passer til dit behov. Vi leverer i hele landet!