Gravemaskine

Leje af gravemaskine

Står du og mangler en gravemaskine til en mindre eller større graveopgave, så er du kommet til rette sted. Hos Nordjysk Lift har vi en af landets største og mest moderne maskinparker indenfor gravemaskiner, som spænder fra entreprenørmaskiner, gummigede til de populære minigravere samt et væld af tilbehør og ekstraudstyr. Med 11 afdelinger fordelt over hele landet samt en døgnbemandet transportafdeling, så kan vi levere din gravemaskine på adressen med kort varsel. Hos os er du garanteret en moderne og funktionel kvalitetsløsning, som er nem og enkel og betjene. Kontakt Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 eller foretag din leje af gravemaskine i vores online bookingsystem.

Gravemaskine Der er 2 produkter

Viser 1 - 2 af 2 produkter

Lej en gravemaskine hos Nordjysk Lift

Hos Nordjysk Lift kender vi om nogen behovet for en veldreven og moderne maskinpark. Derfor har vi altid et stort udvalg af gravemaskiner til leje på lager, så du er garanteret en optimal løsning – både hvad angår kvaliteten af maskinen samt indholdet i lejeaftalen. Vi ønsker at være byggebranchens foretrukne leverandør af udlejningsmateriel og har derfor erfarne fagfolk klar til betjening, så du bliver klædt ordentlig på med det rette byggemateriel.

 

Alle vores gravemaskiner til udlejning er kendetegnet ved høj driftsikkerhed og funktionalitet og vi spørger altid ind til dit behov, så vi parrer din konkrete graveopgave med den ideelle maskine. Vi har desuden et væld af ekstraudstyr, som du kan kombinere med din leje af gravemaskine, og dermed få en fleksibel løsning, som kan tilpasses forskellige graveopgaver. Alle vores gravemaskiner kan således udstyres med forskellige typer af skovle, som klarer alt fra udgravning til fundament, kabel-/rendegravning til transport af jord.

 

Udlejning af gravemaskiner fra 900kg til 45tons

Vores gravemaskiner kommer i alle størrelser til alle typer opgaver. Vores populære minigravere er ideelle til mindre graveopgaver på private grunde, mens vores store entreprenørmaskiner klarer omfattende jord- og anlægsopgaver rundt omkring på landets byggepladser. Vi ved, at vores succes beror på vores kunders tilfredshed og går derfor aldrig på kompromis med hverken gravemaskinens kvalitet, sikkerhedsforskrifter eller den indgåede lejeaftale.

 

Vælg den rigtige gravemaskine – første gang

Kontakt Nordjysk Lift på tlf. 99 245 245 og få hjælp af vores erfarne personale til at vælge den rigtige gravemaskine. I langt de fleste tilfælde kan vi guide dig over telefonen, men ved mere komplekse graveopgaver kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven ift. forestående behov for kapacitet, terræn, ekstraudstyr, nødvendige funktioner mm.

 

Leje af gravemaskine – levering eller afhentning

Det er muligt at afhente lifte hos vores forskellige afdelinger, hvis det gøres med korrekt og godkendte køretøjer. Vores vogntransporter kører dog i døgndrift over hele landet, så I ikke skal bekymre jer om afhentning og tilbagelevering, men blot efterlade liften, hvor I fik den leveret. Så har I én bekymring mindre og undgår unødig lejetid som følge af fragtbegrænsninger.