• Erhvervskunde
  • Privatkunde
28.11.2023

Måneden, der gik.. November

November har været en ekstraordinær måned for Nordjysk Lift, hvor vi oplevede en intens travlhed med hasteleveringer på tværs af hele landet. Fra Kolding til Klampenborg og fra Valby til Hvidovre har vi hos Nordjysk Lift bevist, at vi er parate til at træde til, uanset hvor i landet der er brug for vores hjælp.

Lynhurtig respons

I løbet af en hektisk november har vi trådt til når vores nuværende og nye samarbejdspartnere har haft mest brug for vores hjælp i forbindelse med det massive regnvejr i den Sydøstlige del af landet. Forespørgsler, der virkede umulige og urealistiske, blev leveret inden for utroligt korte tidsrammer. Hasteleveringerne er blevet udført med præcision, hvilket har resulteret i, at kunderne fik alt leveret inden for maksimalt 2 timer efter bestilling.

Uanset om det har været i Kolding, Valby, Hillerød eller Klampenborg, har Nordjysk Lift vist, at afstanden ikke er en hindring og ej heller tidpres. Et faktum, der skyldes et verdensklasse samarbejde, som vi er enormt stolte af.

Kunden altid i centrum

Den succesfulde og travle måned udspringer ikke blot på baggrund af vores tekniske kunnen og effektive logistik, men også i vores engagement i at sætte samarbejdspartneren i centrum. Vores service handler aldrig kun om at have godt udstyr, men også om at imødekomme vores samarbejdspartners behov og skabe værdi i enhver situation. Dette er for, at oplevelsen af at samarbejde med Nordjysk Lift skal være ligeså god som selve produktet, hvis ikke bedre. Uden den rette service, hvor vi møder vores samarbejdspartnere i øjenhøjde, så kan vi ikke drive en god forretning. Derfor vægter vi altid at gøre 110 % fremfor ”blot” 100 %.

Parate til hjælp, døgnet rundt

Nordjysk Lift har markeret sig som en pålidelig samarbejdspartner, der altid er parat til at hjælpe, uanset tidspunktet på dagen. Vi ønsker at være det naturlige valg for samarbejdspartnere, såvel nuværende som nye, der står over for presserende behov og stramme tidsfrister. Men alt ville ikke kunne lade sig gøre uden vores 11 teams i de forskellige afdelinger, som hver dag mestrer koordinering, samtidig med at de responderer og agerer på en måder, der afspejler beredskabet. Dette gør, at både vi og vores samarbejdspartnere altid kan stole på, at vi yder den hjælp der skal til samt leverer produktet.

Måneden, der gik.. November

To hårdtarbejdende kollegaer fra vores team i Hjørring, der utrætteligt klargjorde 400 affugtere til hasteleverance på Sjælland, samme aften.

En måned, der går i huskebogen

November 2023 vil uden tvivl blive husket som en måned, hvor vi, for alvor, fik demonstreret vores omstillingsparathed, samt evne til at håndtere intens travlhed med stor professionalisme og samarbejde. Det er også en måned, som har bragt os nogle helt nye og spændende produkter, heriblandt en spritny Weycor læssemaskine, en lithium-batteri-drevet 30 meter bomlift, 28 meter bomlift og 24 meter bomlift.

Vi ser glædeligt tilbage på november, men vi glæder os samtidig til en travl december, der forhåbentlig kommer til at markere en god og positiv afrunding på 2023 – et år, der i særdeleshed har bragt nogle lærerige og spændende oplevelser med sig, som er blevet toppet af mange nye kollegaer.

Tilbage til nyhedsoversigten